Politik

Løkke-støtte: Jeg er stadig optimist

Lars Christian Lilleholt kom til Odense med troen på, at Lars Løkke Rasmussen fortsætter som formand.

Historien om Lars Løkke Rasmussens planlagte formandsexit i Venstre var flere timer gammel, da Lars Christian Lilleholt ankom til hovedbestyrelsesmødet i Odense.

Alligevel havde folketingsmedlemmet stadig håbet om, at Lars Løkke fortsætter som partiets topfigur.

"Jeg er født optimist, og jeg ved, at Lars Løkke Rasmussen har massiv opbakning i Venstre," sagde Lars Christian Lilleholt forud for mødet i Odense Congress Center.

Video: Løkke: "Alt er min skyld"

"Venstre kan leve med Lars"

Lilleholt, der under hele sagen har været Løkkes trofaste støtte, mener, at formanden kan blive siddende med et simpelt flertal. Den endelige vurdering er dog op til Løkke selv, siger han.

Men vil Venstre kunne leve med, at 51 pct. formanden op, og 49 pct. ikke gør det?

"Jeg er sikker på, at Venstre kan leve med Lars Løkke Rasmussen som formand. Han er det bedste kort, vi overhovedet har," siger Lars Christian Lilleholt.

Se hele interviewet i indslaget i toppen af denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Om temaet

Venstres formand er kommet i modvind, fordi partiet har købt tøj til ham for 152.000 kr., en flyrejse til hans familie og betalt for rengøring efter rygning på et ikkeryger-hotelværelse. Løkke forsikrer at have betalt den skat, han skal.


Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Foto
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her