Annonce
Politik

Love Party: Stem med kærlighed

Mere kærlighed, mindre politik, lyder et af budskaberne fra The Love Party, men hvem er det?

På Dronning Louises bro på Nørrebro i København bliver de traditionelt røde borgere mødt af SF's Kamal Qureshi og Trine Mach samt Enhedslistens Johannes Schmidt-Nielsen.

De kigger venligt ned på folk fra lygtepælene. Men blandt politikeransigterne er dukket en storøjet, kvindelig mangafigur op. "Welcome to Denmark", står der i hendes talebobel på plakaten, som har afsenderen The Love Party.

Og hun er ikke alene. Forleden nat blev over 1.000 plakater fra The Love Party hængt op rundt omkring i København.

Stem med kærlighed

Alle bærer de billedet af en kvindelig mangafigur og budskaber som "mere kærlighed, mindre politik", "vi elsker udlændinge", "grøn er det nye sort" og "mere sex, stoffer og rock'n roll" - skrevet på engelsk.

Der er ikke tale om et nyt parti, men blot om at få kærlighedens budskab ud midt i valgkampen. Bag plakaterne står kunstneren Artpusher, som bærer det borgerlige navn Søren Vilhelm.

"Artpusher (ønsker) at skabe et humoristisk ’rum’ til eftertanke, farve og smil. Valgplakaterne leverer budskaber om næstekærlighed, miljømæssige ansvarlighed og international åbenhed på en sjov og let spiselig måde," lyder det på Love Partys Facebook-side.

Alle opfordres ørvigt til at tage plakaterne med hjem, når valget er overstået.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Tre fornuftige ufravigelige krav fra Nye Borgerlige

Lars Boje Mathiesen
Slut med lappeløsninger og symbolpolitik. Det er det klare budskab til de andre partier fra Nye Borgerlige.

Blog: »Kvindens plads er derhjemme hos børnene« – tak for kaffe!

Anna Thygesen
Normalt gider jeg ikke beskæftige mig med emnet, men en folketingskandidat fra Randers har nogle holdninger til kvinder, som jeg ikke kan lade stå uimodsagte.

Blog: Kvinde æresdræbt d. 9. september i Aarhus

Jaleh Tavakoli
Et menneske må være dydig og have ære. Et menneske lever for sin dyd/ære. Kvinder med dårligt blod [af familier der lever uden ære] skal holde sig væk. Kvinder som dig.
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her