Pia Christmas udelukker intet

Pia Christmas har ingen plan for sin fremtid. Men hun udelukker ikke, at den bliver hos De Konservative.

Artiklens øverste billede

Løsgængeren Pia Christmas-Møller fremtid er uafklaret. Hun udelukker ikke, at den kan ligge hos De Konservative. Men den kan også ligge et helt andet sted.

- Det er ikke afklaret, og når jeg er afklaret, skal jeg nok meddele det, siger hun.

Fokus lige nu er 2020-forhandlingerne og ikke hendes fremtid.

- Der er ingen sammenhæng mellem 2020-forhandlingerne og min fremtid hos De Konservative. Det er ikke et tema, og det skal ikke være et tema i forbindelse med forhandlinger om Danmarks fremtid, siger Pia Christmas-Møller.

"Slet ikke aktuelt"

- Jeg er uafklaret, og der er ingen plan. Gid der var. Min fremtid ser ud, som den har gjort de sidste tre et halvt år, siger hun.

Onsdag aften lød meldingen fra en central konservativ kilde, at Pia Christmas ville blive inviteret tilbage til De Konservative.

Men da økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) blev spurgt om Pia Christmas-Møllers eventuelle konservative fremtid, lød svaret "slet ikke aktuelt".

"Det har vi slet ikke diskuteret", lød det videre.

"Varmt velkommen"

Politisk ordfører Carina Christensen (K) vil byde Pia Christmas varmt velkommen i partiet, men afviser også, at der er aktuelle planer om et medlemskab.

- Pia Christmas er politiker med stort K, og hun var ikke gået ind i forhandlingerne, hvis hun ikke kunne stå inde for indholdet. Der er ingen kobling mellem forhandlingerne og et nyt medlemskab, siger hun.

Tidlig torsdag morgen var Pia Christmas-Møller på vej til møde med økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen for at diskutere hendes krav til forhandlingerne.

Hjælp til hjerneskadede

Hun har krav med om forbedringer for hjerneskadede, bedre forhold for psykisk syge, særlig unge og flere offentlige steder med gratis internet.

- Forhandlingerne fortsætter senere i dag, og jeg håber, vi får en aftale, siger Pia Christmas-Møller.

Kristendemokraten Per Ørum Jørgensen forlod onsdag forhandlingerne om en sundhedspakke. Hans farvel betød, at regeringen manglede et mandat for at have flertal.

Det mandat har Pia Christmas-Møller tilbudt.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen