Barfoed: "Ikke en fair løsning"

De Konservatives formand mener, at S og SF's 2020-plan sender danske arbejdspladser til udlandet

Artiklens øverste billede
De Konservatives formand, Lars Barfoed, mener ikke, at S og SF's 2020-plan er fair. Foto: Gorm Olesen.

”S og SF plan er ikke en fair løsning. Det er en gældsfælde, der vil sende danske arbejdspladser til udlandet.” siger De Konservatives formand Lars Barfoed i en pressemeddelelse til S og SFs 2020-plan.

Kommentaren kommer efter venstrefløjens offentliggørelse af deres fremtidsplaner, hvis de kommer til magten, men Lars Barfoed mener, at handlingsplanen vil blive dyrebar for Danmark.

"Nu ved vi, hvad venstrefløjen vil – de vil gældsætte de ansvarlige og hårdtarbejdende danskere og deres børn. S og SF kamuflerer det, og kalder det fremrykning af offentlige investeringer. Men det er bare en smart talemåde for offentlig gældsætning, som kommer til at koste Danmark dyrt langt ud i fremtiden,” fastslår Lars Barfoed.

Venstrefløjens plan bidrager ikke

Den konservative formand peger på, at S og SF traditionen tro opererer med nye skatter og afgifter og øgede offentlige udgifter:

”Vi er det land i verden, der har det største offentlige forbrug og det højeste skattetryk. Det er vores grundlæggende problem, som venstrefløjen nu blot vil gøre endnu værre. Det er den modsatte vej af det, der er brug for. Dertil kommer, at venstrefløjens plan overhovedet ikke bidrager til at øge arbejdsudbuddet, hvilket er et helt grundlæggende problem,” siger Lars Barfoed, der samtidig mener, at S og SF sender danske arbejdspladser til udlandet, fordi de to partier vil øge virksomhedsskatterne.

"Jeg konstaterer, at S og SF vil beskæftigelsen det bedste – i Kina. For det er hertil, de vil eksportere danske arbejdspladser. Når de øger skatterne voldsomt, og gør det dyrere at drive dansk virksomhed, forsvinder danske arbejdspladser til udlandet. Vi Konservative vil gøre det modsatte – det skal være attraktivt for virksomheder at være i Danmark, så vi beholder arbejdspladserne her i landet.”

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen