Annonce
Politik

DSU: Naboer skal advares når en DF´er flytter ind

Som modsvar på Dansk Folkepartis forslag om varsling når tidligere straffede pædofile flytter ind i et boligområde, foreslår DSU nu en lignende advarsel – mod medlemmer af Dansk Folkeparti.

Man skal advares per e-mail, hvis et medlem af DF flytter ind i nabolaget, mener DSU. Foto: Stine Larsen

Dansk Folkepartis forslag om løbesedler og advarsler når tidligere straffede pædofile flytter ind i et boligområde modsvares nu kækt af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom. Organistaionen foreslår, at naboer skal underrettes per e-mail, når et medlem at Dansk Folkeparti flytter ind i et boligområde.

”Jeg mener, at man er berettiget til at vide, når et medlem af Dansk Folkeparti flytter ind i ens boligområde. Som nabo bør man nemlig vide, at man kan forvente end mere hadsk stemning og mere utryghed i nærområdet,” siger Peter Hummelgaard Thomsen, som er forbundsformand i DSU.

DF skaber frygt

Han mener, at Dansk Folkepartis forslag er forrykt og blot skaber mere frygt frem for mindre kriminalitet.

”Dansk Folkeparti kommer endnu engang med et vanvittigt forslag og forsøger at spille på folks frygt. De sidste otte år, viser at frygt og utrygheden er blevet større i det danske samfund, i takt med DFs stigende indflydelse,” siger han.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Dansk Industri hejser det hvide flag

Mikael Jalving
Nu skal vi importere arbejdskraft udefra. Hvad om vi først fik aktiveret den, der allerede findes?

Blog: Venstre og regeringen er totalt passive overfor sprøjtegift i drikkevandet

Christian Rabjerg Madsen
95 gange i 2017 sendte vandværkerne drikkevand ud til danske forbrugere, med mere sprøjtegift end reglerne tillader. Alligevel har Venstre mere travlt med at skælde ud på oppositionen end med at sikre danskerne rent drikkevand.
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her