Annonce
Politik

Minister ind i Tingbjergsag

Formanden for Folketingets Socialudvalg, Martin Henriksen, (DF), retter nu henvendelse til socialminister Karen Ellemann (V) og beder hende indhente en redegørelse fra Københavns Kommune om en gruppe unge i Tingbjerg ved København, der begår hærværk og chikane i området.

Vognen fra TV2 blev smadret onsdag i Tingbjerg. Foto: tv2.dk

Martin Henriksen vil vide, hvilke forebyggende initiativer kommunen har iværksat, ligesom han vil have en redegørelse for den fremadrettede indsats i området.

- Det forebyggende arbejde ligger i kommunerne, og nu vil jeg teste, om kommunen reelt har gjort noget, og ikke mindst, hvad den helt konkret har gjort. Har man ladet stå til, eller har man forsøgt sig med forskellige redskaber, siger Martin Henriksen i en pressemeddelelse.

Chikane mod præst

Senest er den lokale præst flyttet fra området på grund af hærværk og chikane fra en gruppe unge, der blandt andet har kastet mursten og flasker ind gennem vinduerne til præsteboligen. Præsten opholder sig nu på en hemmelig adresse. TV2 Nyhederne har også mærket de unges hærværk, da stationen onsdag fik smadret ruderne i en sendevogn, mens et pressehold var ude for at rapportere fra stedet.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Hæng et sygehusskilt på væggene: Vi behandler ikke racister

Harun Demirtas
Er du virkelig i tvivl om, om en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes. For du får ikke lov til at fravælge en pga. udseende eller religion

Blog: Martin Ågerup pjatter videre

Morten Uhrskov Jensen
Det er gået op for mig, at man kan være mangeårig direktør for en liberal tænketank uden overhovedet at dokumentere sine påstande med kvantitative data.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her