Annonce
Politik

Sygemeldt DF'er tror på comeback

Dansk Folkepartis langtidssygemeldte Christian H. Hansen håber nu på, at han kan vende tilbage til Folketinget efter juleferien.

Christian H. Hansen vil tilbage til Folketinget, om det så skal være med iltmaske. Arkivfoto

Den tidligere magtfulde formand for Folketingets socialudvalg har været sygemeldt siden november 2008 på grund af den sjældne sygedom Hortons hovedpine.

- Desværre så får jeg stadig tre til fire anfald i døgnet, men jeg håber at kunne starte igen i februar - eller i det mindste gøre forsøget, siger Christian H. Hansen, som denne weekend er til Dansk Folkepartis årsmøde i Herning.

Sygdommen betyder foreløbig, at Christian H. Hansen overalt medbringer et iltapparat, der kan hjælpe med at lindre anfaldene som stadig rammer ham tre til fire gange i døgnet. Og det iltapparat forventer den 46-årige politiker også at skulle have med i folketingssalen, når han vender tilbage.

I Christian H. Hansens fravær rokkede Dansk Folkeparti i foråret rundt på ordførerposterne, så Martin Henriksen har erstattet ham som socialordfører og formand for socialudvalget.

Hortons hovedpine, der er en sjælden tilstand, rammer én ud af 1000 danskere. Tilstanden er meget smertefuld, og for nogle mennesker er den direkte invaliderende. Hortons hovedpine kommer i anfald.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Vorherre bevares, Vistisen

Morten Løkkegaard
Vistisens og Dansk Folkepartis leflen for briterne i Brexit-forhandlingerne sår tvivl om, hvis interesser, DF egentlig varetager.

Blog: Lars Løkke koster Danmark dyrt i brexit-forhandlinger

Anders Vistisen
Dårlig forhandlingstaktik og EU-leflen gør, at Danmark kan tabe milliarder efter brexit. Regeringen har hovedansvaret.
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her