Annonce
Politik

V-kandidat: Nazister er ensomme

Der er forskel på folk, mener den tidligere DR-journalist Poul F. Hansen, som nu stiller op til EU-parlamentsvalget for Venstre.

I en dialog kan nazister måske kome på bedre tanker, mener Venstres kandidat til EU-parlamentet Poul F. Hansen ifølge netavisen 180grader.

Nogen kan man diskutere med, andre kan man ikke, og for Poul F. Hansens vedkommende hører EU-modstandere til dem, som man bør ignorere. Til gengæld trænger nazister - som Venstres Ungdom (VU) i Århus skal mødes med - til at blive lukket lidt ind i det gode selskab, så de ikke føler sig så ensomme, og så de måske kan komme på bedre tanker.

- På den ene side så kan en dialog opfattes som en slags anerkendelse, og det har de ikke fortjent. Men på den anden side, så er årsagen til, at de er blevet nynazister måske, at de som mennesker føler sig sat udenfor. Bumser, skæve tænder, svenskerhår, dårlig ånde, ingen pigetække. Alt sammen kan være med til at få dem til at sige: 'Nåh I vil ikke acceptere mig! Så kan i rende mig...' Nøjagtigt det samme sker på venstrefløjen med punkere og autonome, skriver Poul F. Hansen på Facebook ifølge netavisen 180grader.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Dansk Industri hejser det hvide flag

Mikael Jalving
Nu skal vi importere arbejdskraft udefra. Hvad om vi først fik aktiveret den, der allerede findes?

Blog: Venstre og regeringen er totalt passive overfor sprøjtegift i drikkevandet

Christian Rabjerg Madsen
95 gange i 2017 sendte vandværkerne drikkevand ud til danske forbrugere, med mere sprøjtegift end reglerne tillader. Alligevel har Venstre mere travlt med at skælde ud på oppositionen end med at sikre danskerne rent drikkevand.
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her