Annonce
Politik

V-kandidat: Nazister er ensomme

Der er forskel på folk, mener den tidligere DR-journalist Poul F. Hansen, som nu stiller op til EU-parlamentsvalget for Venstre.

I en dialog kan nazister måske kome på bedre tanker, mener Venstres kandidat til EU-parlamentet Poul F. Hansen ifølge netavisen 180grader.

Nogen kan man diskutere med, andre kan man ikke, og for Poul F. Hansens vedkommende hører EU-modstandere til dem, som man bør ignorere. Til gengæld trænger nazister - som Venstres Ungdom (VU) i Århus skal mødes med - til at blive lukket lidt ind i det gode selskab, så de ikke føler sig så ensomme, og så de måske kan komme på bedre tanker.

- På den ene side så kan en dialog opfattes som en slags anerkendelse, og det har de ikke fortjent. Men på den anden side, så er årsagen til, at de er blevet nynazister måske, at de som mennesker føler sig sat udenfor. Bumser, skæve tænder, svenskerhår, dårlig ånde, ingen pigetække. Alt sammen kan være med til at få dem til at sige: 'Nåh I vil ikke acceptere mig! Så kan i rende mig...' Nøjagtigt det samme sker på venstrefløjen med punkere og autonome, skriver Poul F. Hansen på Facebook ifølge netavisen 180grader.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: DF og Khader truer Støjbergs integrationskampagne

Jaleh Tavakoli
Vi har massive problemer med at muslimer af deres egne familier bliver udsat for vold og undertrykkelse, oftest med islam som begrundelse. DF og Khader har derfor ret i deres kritik af kampagnens manglende fokus på islam.

Blog: DR Detektor vildleder groft om andelen af ikkedanskere i år 2100

Morten Uhrskov Jensen
Det er reelt magtmisbrug af betroet stilling, når DR Detektor når frem til, at kun 21,4 pct. vil være af fremmed herkomst i år 2100.

Blog: Hvis Enhedslisten bestemte…

Rune Lund
Enhedslistens folketingsgruppe har netop fremlagt et realisérbart bud på, hvad vi ville gennemføre, hvis vi havde 90 mandater i Folketinget. Politisk forandring er mulig. Hvis bare der er politisk vilje.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her