*

Politik

Fakta: Sportsfolk kastede stjernestøv over kommunalvalget

En kendt ejendomsmægler og række prominente sportsprofiler fik et godt valg ved forrige kommunalvalg i 2013.

Tidligere tog de kegler som elitesportsfolk, og ved kommunalvalget i 2013 høstede de nye sejre med pladser i det lokale byråd.

De kendte ansigter fik et godt valg, og nu forsøger flere af dem at blive genvalgt ved valget den 21. november.

Brian Holm:

- 55 år.

- Har en fortid som professionel cykelrytter og arbejder i dag som sportsdirektør for cykelholdet Quick-Step Floors.

- Blev valgt til Frederiksberg Byråd i 2013 med 790 personlige stemmer, hvilket var næstflest af alle på den konservative liste efter partiets spidskandidat Jørgen Glenthøj, som i dag er borgmester.

Anders Gerner Frost:

- 41 år.

- Sammen med sin kone Stine driver han fire ejendomsmæglerkæder i Nordsjælland. Har været en del af tv-programmet "Hammerslag" på DR1 i en længere årrække.

- Blev valgt til Gribskov Byråd i 2013 med 1243 personlige stemmer, hvilket var tredjeflest af alle, kun overgået af kommunens nuværende borgmester, Kim Valentin, og den tidligere borgmester Jannich Petersen.

Katrine Fruelund:

- 39 år.

- Tidligere håndboldspiller på det danske kvindelandshold. Ved sommer-OL 2004 blev hun kåret som turneringens bedste spiller.

- Blev valgt til Randers Byråd i 2013 med 794 personlige stemmer. Det var næstflest på Venstres liste, kun overgået af borgmester Claus Omann Jensen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her