*

Politik

DF: Shuaib Khan skal udvises

Martin Henriksen (DF) mener, at domstolene skal slå ned og udvise bandemedlemmet Shuaib Khan fra Loyal To Familia.

Martin Henriksen. Foto: Jens Dresling

Loyal To Familias ledende bandmedlem Shuaib Khan, der tidligere i dag blev varetægtsfængslet i 17 dage, skal udvises, hvis det står til Dansk Folkeparti.

»Der er tale om et dobbeltsvigt fra Folketingets side og fra domstolenes side, når man endnu ikke har fået udvist Shuaib Khan. Chancen har været der flere gange, og man har fra domstolenes side bevidst valgt at lade ham blive, selvom han kunne være udvist,« siger Martin Henriksen til Jyllands-Posten.

Allerede i 2013 udtalte Martin Henriksen til DR, at domstolene holder hånden over de kriminelle i forbindelse med en anden sag om Shuaib Khan.

»Jeg er med på at domstolene vil sige, at han er beskyttet af konventionerne. Men det er ikke helt korrekt, for de kunne havde udvist ham, men de valgte at fortolke til hans fordel. Og det kunne de havde ladet være med,« mener Martin Henriksen.

Ledende bandemedlem er varetægtsfængslet

Med Shuaib Khans seneste anholdelse håber Martin Henriksen, at der bliver slået hårdere ned denne gang.

»Derfor håber jeg, at han er løbet tør for held og jeg håber inderligt at man vil søge at få ham udvist for bestandigt. Det vil sende et meget klart signal til indvandrebanderne. Nu må dommerne tage sig sammen, for lovgivningen er der,« afslutter han.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Sherin Khankan: Islamist eller fuldstændig utilregnelig

Jaleh Tavakoli
Det at danskere vender sig imod Naser Khader, siger noget om det selvhad som de vestlige samfund lider under. Det at man betragter Sherin Khankan som reform-imam, siger noget om de lave forventningers racisme overfor muslimer.

Blog: Er ansvar for menneskeliv og velfærd ikke mere værd?

Signe Munk
62 procent af danskerne, mener at sygeplejersker fortjener mere i løn. Men Sophie Løhde er uenig, kan jeg fornemme.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her