Politik

Marie Krarup vil have kristent missionsarbejde på finansloven

Missionsarbejdet skal fokusere på at gøre de danske muslimer kristne.

DF's Marie Krarup foreslår i dagens Berlingske, at kristent missionsarbejde blandt danske muslimer skal støttes på Finansloven. Foto: Jonas Olufson/Polfoto

Fremover skal staten støtte kristeligt missionsarbejde blandt de danske muslimer. I hvert fald hvis det står til Marie Krarup, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

Fem skarpe til Marie Krarup om bederum

»Vi kan da ikke være bekendt at lade muslimerne fortabes for evigt, fordi vi kun vil dialogisere med dem, men ikke give dem det budskab, der er sandheden, livet og vejen. Muslimer er faktisk mennesker af lige så megen værdi som alle andre. Derfor er det heller ikke rimeligt, at kristne ikke vil indvie dem i vejen til frelse,« skriver politikeren i en kronik i dagens Berlingske.

Heri erklærer hun, at missioneringen på lige fod med udlændingepolitikken kan bruges til at sikre, at Danmarks kristne udgangspunkt ikke »smuldrer bort og erstattes med islam«.

Forslaget om at »afsætte en fast årlig pulje på finansloven« er kun en måde at styrke missioneringen i Danmark. Krarup opfordrer nemlig også Folkekirken til at opgive dialog-præster og i stedet ansætte mission-præster, ligesom ethvert kristent menneske ifølge hende bør påbegynde missionsarbejde.

Kronikken i Berlingske melder intet om, hvordan Dansk Folkeparti forholder sig til foreslaget.

Jyllands-Posten har forsøgt at indhente en kommentar fra partiets ledelse.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Du er blandt venner i en boghandel

Mikael Jalving
Når du træder ind i en af disse endnu eksisterende katedraler, er det som at træde ind i en tidskapsel og mærke, hvor meget du har misset i mellemtiden.
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her