Politik

Carl Holsts kone stiller op til kommunalvalget

Postyret omkring Carl Holst har været med i Lone Holsts overvejelser, men har ikke taget modet fra hende.

Carl Holst og Lone Holst fotograferet sammen, da de i 2009 var inviteret til gallamiddag på Christiansborg Slot. Arkivfoto: Thomas Sjørup

Lone Holst, der er gift med den tidligere forsvarsminister Carl Holst (V), stiller op til kommunalvalget for Venstre i Rødding.

Det skriver JydskeVestkysten.

Den 44-årige Lone Holst, der er lærer og uddannelseskonsulent, takkede efter en del overvejelser ja til at stille op til kommunalvalget, efter hun var blevet spurgt af bestyrelsen.

Hun fortæller til JydskeVestkysten, at postyret omkring hendes mand, Carl Holst, der i sin tid førte til hans afgang som forsvarsminister, har været med i hendes overvejelser.

»Det er klart, at det har været en del af mine overvejelser. Men jeg besluttede, at når jeg blev spurgt, om jeg vil stille op, er det fordi, der er gode mennesker, der mener, at jeg kan bidrage med noget med min person og den baggrund, jeg kommer med. Jeg er ikke blind for, at jeg ikke er en øde ø. Men jeg er mig, og jeg tror på, at folk kender mig for det og kan skille tingene ad,« siger Lone Holst til mediet.

Lone Holst interesserer sig særligt for skoleområdet, udviklingen i lokalområderne og gode rammer for erhvervslivet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: En nation bliver født på ny

Mikael Jalving
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring.
Annonce
Biler
Testvinderen: Audi leverer det bedste kompromis
Audi Q5 er teknisk set et mesterværk og på mange måder klassens bedste bil, fordi den tilbyder det bedste kompromis. Prisen løber dog hurtigt op, for ekstraudstyret er dyrt. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her