Politik

Børn, skoler, ældre: regeringen varmer op til kommunalvalg

Analyse: Jyllands-Postens politiske analytiker, Marchen Neel Gjertsen, kan høre valgtrommerne bag regeringens velfærdsudspil.

Nu er det daginstitutioner, for et par dage siden var det skolerne og før det, var det plejehjemmene. Regeringen har travlt med forslag, der deler penge ud på nogle af de velfærdsområder, som rigtig mange danskere er i berøring med.

Skoleleder: Regeringens skolepulje har en stor begrænsning

Udspillene kommer belejligt samtidig med, at kommunalvalget nærmer sig.

Skoler kan få millionbonus for at løfte svage elever

Jyllands-Postens politiske analytiker, Marchen Neel Gjertsen, forventer i de kommende måneder et endnu større landspolitisk fokus på de områder, der kan veksles til lokale vindersager. For regeringen og de øvrige partier er kommunalvalget en vigtig statusopgørelse på, hvordan det går med opbakningen blandt vælgerne.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her