Annonce
Politik

Cordsen & Co: Dansk Folkeparti er ramt lige i hjertet med denne sag

Den kommende finanslov skærer i boligydelsen for de ældre, og det er en møgsag for DF - men vil Venstre hjælpe dem ud af kniben?

Nye beregninger fra Finansministeriet viser, at den del af finanslovsaftalen, som beskærer boligydelsen, vil ramme de pensionister med de laveste indkomster.

Det rammer Dansk Folkeparti lige i hjertet, at de er gået med til.

Video: Presset DF afviser at have fejlet i sag om boligydelse

Sådan lyder analysen i denne sidste udgave af Cordsen & Co, hvor Rasmus Emborg, chefredaktør på Avisen.dk og Ugebrevet A4 gør Christine Cordsen, politisk analytiker på Jyllands-Posten selskab i studiet.

Hvordan Dansk Folkeparti så kan komme ud af kattepinen er en helt anden sag, og vil Venstre mon overhovedet hjælpe dem?

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Hippier i pænt tøj taler ud

Mikael Jalving
Vær altid på vagt over for de velklædte skurke i politik, medier og uddannelse. Som oftest siger de ét, mener noget andet og gør noget helt tredje.

Blog: Skal lejerne betale for regeringens ghetto-politik?

Christian Rabjerg Madsen
Hvis Løkke får held til at tømme Landsbyggefonden, går renoveringen af landets almene boliger i stå. Det kan man ikke byde lejerne, som på trods af deres opsparede midler vil kunne se deres boliger forfalde uden nødvendige renoveringer.

Blog: Fyr direktøren og bestyrelsen for DR

Lars Boje Mathiesen
Hvis en direktør ikke kan effektivisere med 4% om året uden at ødelægge kernen i virksomheden, så burde denne fyres på stedet.
Annonce
Bolig
Se dig for, og spar mange penge på ny grill
Der er stor forskel på, hvad de samme grill bliver solgt til på tværs af butikkerne. Du sparer i gennemsnit 29 procent ved at holde øje. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her