Annonce
Politik

Her er Bjarne Corydon venstremand og Pia Kjærsgaard er radikal

Nogen har sat falske valgplakater op flere steder i København. Se dem her.

To personer har i løbet af tirsdag eftermiddag sat falske valgplakater op flere steder i København. Det har flere brugere på det sociale medie Twitter opdaget, og billederne er nu begyndt at florere.

F.eks er Bjarne Corydon opstillet for Venstre.

Torsten Hasforth mener dog ikke, at det er partiskiftet, der er det mest utroværdige ved den falske valgplakat.

Også Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, har været udsat for et ufrivilligt partiskifte. Nemlig til ærkerivalerne fra Det Radikale Venstre. Her ses en valgplakat foran Christiansborg.

Ikke langt fra Rådhuspladsen i København hænger Manu Sareen fra Det Radikale Venstre. Han er blevet flyttet over til Liberal Alliance. Et transfer som han tager med godt humør. Han har nemlig selv delt billedet og kaldet det for god humor og årets joke.

Yahya Hassan på plakatkapring i Skanderborg

Det er Malte Sebastian Gaarde og Teo Gat Schandorff, der står bag plakaterne, og der ligger et politisk budskab bag.

"I bund og grund synes vi bare, at det er rigtig sjovt. Men vi vil også gerne vise, at der efter vores mening, ikke er den store forskel på de politiske partier. I stedet for at fortælle, hvad der i virkeligheden skiller partierne fra hinanden, så har denne valgkamp været præget af kortsigtede løsninger," siger Malte Sebastian Gaarde.

Han fortæller, at plakaterne er blevet sat op i løbet af tirsdag eftermiddag.

"Vi har fundet det grafiske på partiernes hjemmesider, og det vi ikke har kunnet finde, har vi selv lavet. Billederne har vi fundet på nettet," siger han og oplyser, at han ikke frygter et sagsanlæg for at overtræde ophavsretten på billederne.

"Det, tror jeg, ville være en meget dårligt sag for politikerne," siger han.

Helle Thorning ses her som Konservativ Foto: Privat

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Folketingsvalg
Forsiden lige nu
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her