Politik

Trads: Så simpel er Alternativets opskrift på succes

Uffe Elbæk lægger ikke skjul på sin egen uvidenhed - og det går rent hjem hos især de unge, mener David Trads.

David Trads

David Trads har været chefredaktør for Information og Nyhedsavisen. Han har været korrespondent i Washington for Berlingske og i Moskva for Jyllands-Posten.

Han har forsøgt at blive opstillet som folketingskandidat for Socialdemokratiet og er nu debattør på fuld tid med en blog hos Jyllands-Posten, på Altinget.dk og fast deltagelse i flere politiske magasinprogrammer på tv.

Da Uffe Elbæk og Alternativet blev opstillingsberettigede, var det de færreste kommentatorer, der dømte projektet livsdueligt.

Nu er ingen længere i tvivl om, at partiet får plads i Folketinget efter den 18. juni.

Bloggeren David Trads mener, at opskriften er simpel: Elbæk tager fat om problemerne, som ingen andre vil tale om, og han melder åbent ud, når han ikke har et svar.

Se David Trads' videoblog øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Afblæs tiggerloven – den straffer fredelige mennesker

Josephine Fock
Den skærpede tiggerlov er et klassisk eksempel på en lovændring, der skulle få regeringen til at fremstå hurtig og handlekraftig.

Blog: Når danske skoler mødes med det iranske regimes repræsentanter

Jaleh Tavakoli
I skal vide, at over tyve unge mennesker for nylig har mistet livet i Iran, alene fordi de gik på gaden og ytrede sig imod netop samme præstestyre.
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her