Annonce
Politik

"Jeg tror faktisk ikke, at Joachim B. Olsen er et ondt menneske"

Debat om dagpenge og kontanthjælp førte til intens debat mellem Peter Hummelgaard fra Socialdemokraterne og Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

To modsætninger i spørgsmålet om, hvordan vi i Danmark får knækket kurven på antallet af arbejdsduelige på passiv forsørgelse, mødtes til en intens debat.

Med udgangspunkt i Dansk Arbejdsgiverforenings nylige rapport, der fastslår, at antallet ligger stabilt på knap en million danskere, tog Peter Hummelgaard, folketingskandidat for Socialdemokraterne, og Joachim B. Olsen, folketingsmedlem for Liberal Alliance, fat på det vigtige spørgsmål: "hvordan knækker vi den kurve og får folk fra passiv forsørgelse og i arbejde."

Der bliver undervejs i debatten henvist til en graf over antallet af folk på passiv forsørgelse og udviklingen over en årrække. Den kan du se her:

Se, hvordan debatten gik i indslaget herover.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Må en sygeplejerske bære nazi-kasket på arbejde?

Lars Boje Mathiesen
Islam er en grusom totalitær ideolog, hvis symboler ikke hører hjemme i offentlige danske institutioner.

Blog: Popkulturen har kidnappet dansk radio

Mikael Jalving
Der er knap nok nogen offentlighed tilbage for musik, der ikke er pop, og det piner mig mere end udsigten til, at Danmark snart får en rød regering.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her