Annonce
Politik

"Jeg tror faktisk ikke, at Joachim B. Olsen er et ondt menneske"

Debat om dagpenge og kontanthjælp førte til intens debat mellem Peter Hummelgaard fra Socialdemokraterne og Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

To modsætninger i spørgsmålet om, hvordan vi i Danmark får knækket kurven på antallet af arbejdsduelige på passiv forsørgelse, mødtes til en intens debat.

Med udgangspunkt i Dansk Arbejdsgiverforenings nylige rapport, der fastslår, at antallet ligger stabilt på knap en million danskere, tog Peter Hummelgaard, folketingskandidat for Socialdemokraterne, og Joachim B. Olsen, folketingsmedlem for Liberal Alliance, fat på det vigtige spørgsmål: "hvordan knækker vi den kurve og får folk fra passiv forsørgelse og i arbejde."

Der bliver undervejs i debatten henvist til en graf over antallet af folk på passiv forsørgelse og udviklingen over en årrække. Den kan du se her:

Se, hvordan debatten gik i indslaget herover.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Skaber Dansk Folkeparti parallelsamfund?

Birthe Rønn Hornbech
Dansk Folkeparti vil smide et udenlandsk barn ud af skolen. Hvordan bliver det så integreret?

Blog: Hvis du har ondt i sindet, så skrig det ud over byens tage, min ven

Majbritt Maria Nielsen
Præcis som når man går til læge, hvis bulen i panden ikke forsvinder, går man altså til psykolog, hvis man er begyndt at overleve i stedet for at leve.

Blog: ”Lykkelænder” eller bloktilskud

Nauja Lynge
Hverken de grønlandske eller danske politikere favner det mindretal, som jeg er en del af.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her