Annonce
Politik

Pia K. må ikke kaldes en "møgsur ged"

DF-byrådsmedlem skulle optage Falsled Revyen, men bortcensurerede også lige en satirisk passage, hvor hans egen partiformand blev kaldt en "møgsur ged". Revyholdet raser.

"Pia, den møgsure ged."

Den sætning er for grov, mener Keld Vidkær Nielsen, som sidder i byrådet i Faaborg-Midtfyn for Dansk Folkeparti.

Han skulle optage Falsted Revyen på video, men klippede sekvensen ud, før han afleverede dvd'en til revyholdet.

"Når man kalder en partiformand for en møgsur gad, så virker det stødende på mig, og derfor har jeg klippet det ud," siger Keld Vidkær Nielsen til dr.dk

Han mener at klippet er ok, fordi han arbejder frivilligt for revyen. Han understreger samtidig, at han havde gjort det samme, hvis partiformanden havde været fra et andet parti.

Revyholdet rasende

Ifølge revyens instruktør, Per Otto Rasmussen, vil Keld Vidkær Nielsen ikke aflevere optagelserne, så den fulde, ucensurerede version af nummeret kan brændes ned på dvd'en:

"Han nægter at udlevere det, og det er moralsk forkasteligt. Det er et brud på den kunstneriske frihed," siger Per Otto Rasmussen til Fyens Amts Avis.

Smidt ud af revyen

En af aktørerne i revyen, Finn Hansen, siger til Fyens Amts Avis.

"Det her betyder jo, at Keld Vidkær Nielsen, der blot skulle optage revyen på video, vil bestemme over numrene. Hvad skal vi så sige i revyen næste år? Stem på Pia? Det her er jo censur," fastlår Finn Hansen.

Per Otto Rasmussen tilføjer, at Keld Vidkær Nielsen ikke kommer til at have mere med revyen at gøre.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Hvorfor strejker vi ikke over Rigspolitiets talentløse ledelseskultur?

Anna Thygesen
Hvorfor finder vi os i så dårlig ledelse, når det gælder vores egne skattekroner? Vi lader os nøje med hamrende dyre undersøgelser og rapporter, hver gang det går galt, som bare konkluderer, at ingen har ansvaret.

Blog: Medier og nødhjælpsorganisationer fastholder Afrika i offerrollen

Naser Khader
Vi bliver bombarderet med billeder af udhungrede børn og udpint jord, og det får os til at gribe dybt i pungen af medlidenhed. Men er det ikke i virkeligheden et forvrænget billede af Afrika, vi reagerer på?
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Lad dig forføre: Smuk pavilion uden vægge
I en lund i Texas ligger La Grange Pavillion, der med sit unikke udseende formår at forføre dig ind i skovens dybe, stille ro. Kom med indenfor. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her