Sød musik i Ny Alliances ører

Kristian Jensens (V) udmelding om at trække Venstres politik i en mere liberal retning møder positiv kritik fra støttepartiet.

Artiklens øverste billede
Ny Alliances Anders Samuelsen bifalder Venstres skatteministers ønske om at trække væk fra midten og hen i en mere liberal retning.Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto

”Kristian Jensen skal have ros for at synge den rigtige liberale melodi, og jeg vil opfordre ham til at teste sine idéer af i den kommende folketingssamling. Vi har brug for at få sat en ny liberal dagsorden i dansk politik.”

Sådan lyder den umiddelbare støtte til skatteministeren fra Ny Alliances politiske ordfører, Anders Samuelsen, i en officiel pressemeddelelse fra partiet.

”Det er sød musik i en ægte liberals øre. Hvis regeringen mener det seriøst, at liberale reformer skal på dagsordenen, så går Danmark en bedre fremtid i møde. Regeringen har i snart mange år gemt de liberale ideer væk. Det er bestemt på tide, at vi kommer i gang. Det kan kun gå for langsomt,” fortsætter Anders Samuelsen, der på sit partis sommergruppemøde senere på måneden vil fremlægge sit bud på en liberal reform fra partiet.

Støtten fra Ny Alliance kommer efter, at skatteministeren til Politiken ytrede ønske om at gøre Venstres politik mere liberal.

"Jeg er ked af, hvis vi i Venstre ikke har vist, at vi rent faktisk er et liberalt parti. Budskabet er, at vi skal tilbage til at overlade ansvaret til det enkelte menneske. Og der er en bevægelse i øjeblikket i Venstre hen mod de mere liberale tanker. Det vi er i gang med er at finde ny liberale bud på, hvordan vi skal løse problemerne i samfundet anno 2008," sagde Kristian Jensen (V).

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen