NA-bagland danner Pink Stue

Utilfredshed med partistrukturen har fået 19 af Ny Alliances lokalforeninger til at danne debatforummet Pink Stue.

Hos Ny Alliance bliver der ikke tale om skoletimer, som i socialdemokraten Ritt Bjerregaards røde skole, som for nylig også lancerede en kritik af sit partis ledelse. Pink Stue består af hjemmesiden www.pinkstue.dk , hvor partiets lokalformænd og næstformænd kan debattere online med hinanden.

»Det er vores håb, at I vil reagere konstruktivt på den fremførte kritik, således at vi kan sætte skub i den positive udvikling af partiet,« som det hedder i et brev fra lokalformændene til partiets ledelse.

Flugt fra partiet

I sidste uge meldte flere lokalformænd sig ud af Ny Alliance i protest mod ledelse oplæg til en ny partistruktur. Ledelsens oplæg var at oplægge lokalforeninger og forankre partiet i storkredse.

»Dette kan vi ikke acceptere, idet vi mener, at netop den lokale forankring er en demokratisk styrke,« skriver lokalformændene i brevet til partiets ledelse.

Ledelsen oplæg fik bl.a. lokalformand i Hvidovre Søren Østergaard til at melde sig ud:

»Jeg er af den opfattelse, at aktivt politisk arbejde begynder og slutter hos medlemmerne, hvor en stærk lokal repræsentation skal danne grundlag for partiets eksistens,« sagde han.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen