Frevert atter uden parti

Med lukningen af Centrum Demokraterne står Louise Frevert nu igen uden et parti.

Kort efter Frevert smækkede med døren til Dansk Folkeparti i maj, gav hun overfor Lokalavisen Østerbro udtryk for, at hun overvejede at stifte sit eget parti. Og da hun meldte sig i Centrum Demokraterne i slutningen af september, kom det også frem, at hun blot en uge forinden havde været med i planlægningen af et nyt parti - blandt andet med det tidligere folketingsmedlem for Fremskridtspartiet Ole Gerstrøm.

Om fremtiden byder på et nyt parti, om hun melder sig ind i et af de eksisterende, fortsætter som løsgænger eller noget helt fjerde har Frevert endnu ikke besluttet:

- Det må tiden jo vise. Man skal jo ikke bare kaste sig ud i det ene efter det andet. Nu må der være lidt ro, og nu er jeg fritstillet, og så må jeg se, hvad jeg kan finde på, siger hun til RadioNyhederne.

Frevert fortryder ikke

Louise Frevert skulle have været med til at få Centrum Demokraterne valgt ind i Folketinget igen, men det lykkedes ikke partiet at samle nok underskrifter til at kunne stille op til valget d. 13. november. Alligevel fortryder Frevert ikke, at hun meldte sig ind i CD:

- Man skal aldrig fortryde. Det ville være rigtig dumt, fordi det har været det rigtige tidspunkt, og man har gjort nogle ting ud fra de forudsætninger, der var. Jeg fik lov til at snuse til en svunden æra i CD, og det har jeg været glad for, siger hun til RadioNyhederne.

Frevert fortsætter som løsgænger i Københavns Borgerrepræsentation.

Kilde: Radionyhederne

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen