Tag på uanmeldt besøg hos miljøministeren

På fredag kan alle, der har lyst til at tale om natur og miljø, møde uanmeldt op hos miljøminister Troels Lund Poulsen (V).

Troels Lund Poulsen (V) havde kun siddet på posten som miljøminister i kort tid, før han varslede, at han ville give borgerne, miljøorganisationer og andre interessenter lejlighed til at komme forbi, stille spørgsmål og forelægge deres synspunkter.

På fredag d. 25. januar gør han alvor af sagen. Her er der kl. 16-17.30 træffetid i Miljøministeriet på Højbro Plads i København, hvor alle har mulighed for at møde uanmeldt op og tale med ministeren.

Hvor megen tid, som de enkelte vil få, afhænger af fremmødet, og træffetiden foregår efter først-til-mølle-princippet, oplyser ministeriet.

»Som folketingsmedlem har jeg holdt over 100 træffetider og er blevet stillet over for alt muligt lige fra helt konkrete spørgsmål til bredere politiske problemstillinger. Når det kan fungere som folketingsmedlem, kan det selvfølgelig også fungere, når man er minister,« udtaler Troels Lund Poulsen i en pressemeddelse på Miljøministeriets hjemmeside.

Det er planen, at ministeren løbende vil holde træffetider. Tidspunkterne vil blive annonceret på både Miljøministeriets og Troels Lund Poulsens egen hjemmeside.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen