Annonce
Politik

Leif Mikkelsen bliver midlertidig NA-landsformand

Ny Alliances Leif Mikkelsen bliver knyttet tæt på partiets ledelse på Christiansborg. Indtil partiets landsmøde i marts skal Leif Mikkelsen være landsformand.

Det tidligere folketingsmedlem Leif Mikkelsen bliver tildelt en helt ny central rolle i Ny Alliance.

NA-toppen ønsker at styrke kommunikationen med partiets bagland. Derfor er Leif Mikkelsen udset til at blive midlertidig landsformand for partiet indtil landsmødet i marts.

En helt ny stilling er blevet oprettet til Leif Mikkelsen, der primært skal forbedre dialogen med partiets kredsformænd og agere menneskeligt bolværk, hvis der opstår interne krisesituationer i partiet.

- Det er klart, at informationsniveauet for storkredsene og lokalkredsene skal forbedres. Der skal skabes noget korpsånd. Der har været et valg, og vi fået en ny folketingsgruppe, som skal finde sine egne ben at stå på. Derfor går det meget nemt sådan, at der i baglandet melder sig en fornemmelse af, at man ikke ved, hvor partiet er på vej hen. Det er det, som jeg skal hjælpe dem med, siger Leif Mikkelsen til Ritzau.

De seneste uger har været turbulente for Ny Alliance. Jørgen Poulsens økonomiske slagsmål med Dansk Røde Kors har betydet, at mange har meldt sig ud af partiet. Det skabte ikke mindre uro, at partifællen Lars Kolind forsvarede Jørgen Poulsen, mens NA-ledelsen opfordrede Kolind til at overveje sin fremtid i partiet. Senest har spindoktor Ulla Østergaard forladt partiet efter "samarbejdsproblemer".

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Khader alene i spidsen
Efter en kaotisk valgkamp, et elendigt valgresultat og voldsomme personkampe efter valget er Ny Alliance nu så truet på eksistensen, at partileder Naser Khader lægger op til en hård oprydning i partiet.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Vorherre bevares, Vistisen

Morten Løkkegaard
Vistisens og Dansk Folkepartis leflen for briterne i Brexit-forhandlingerne sår tvivl om, hvis interesser, DF egentlig varetager.

Blog: Lars Løkke koster Danmark dyrt i brexit-forhandlinger

Anders Vistisen
Dårlig forhandlingstaktik og EU-leflen gør, at Danmark kan tabe milliarder efter brexit. Regeringen har hovedansvaret.
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her