Annonce
Politik

DF-lokalpolitiker har forladt partiet efter intern »ballade«: »Man har lige mistet den klart bedste mand«

Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Svendborg, Jesper Larsen, har meldt sig ud af partiet.

Der har været flere meldinger om intern uro i Dansk Folkepartis lokalafdeling i Svendborg, og nu er der kommet endnu en indikation på, at alt ikke ånder fred og idyl i partiet.

Byrådsmedlemmet Jesper Larsen har meddelt, at han forlader Dansk Folkeparti.

Han vil nu fortsætte som løsgænger, siger han til TV 2 Fyn.

»Det skyldes al den ballade, der har været i partiet i de seneste måneder,« siger Jesper Larsen til mediet.

Tidligere har Jette Kjellerup forladt partiet efter den seneste generalforsamling i begyndelsen af marts. Inden da havde hun modtaget en skriftlig advarsel fra Dansk Folkepartis partisekretær for sin offentlige kritik af manglende styring af lokalafdelingen, har hun forklaret.

Formanden for lokalafdelingen, Jakob Broegaard, har afvist kritikken og har slået fast, at der ikke er nogen intern konflikt.

DF blander sig i konflikt: Der er en bodsgang at gå i forhold til lærerne

Jesper Larsens afgang har vakt ærgrelse hos hans tidligere partifælle og byrådsmedlem Morten Sol Petersen, der mener, at partiet »lige har sagt farvel til klart den bedste mand«.

Han håber samtidig, at det vil få folk til at indse den »alvorlige« situation i partiets lokalafdeling, siger han til TV 2 Fyn.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Gavner Dansk Industri Danmark?

Anders Vistisen
Dansk erhvervsliv med Dansk Industri i spidsen vil have flere udlændinge til Danmark. Men det tager ikke selv ansvar for samfundsudviklingen og jamrer konstant.

Blog: I 2017 tog islamiske terrorister 84.000 liv

Jaleh Tavakoli
121 forskellige grupperinger, i 66 forskellige lande. Truslen er global, de fleste ofre er dog muslimer. Denne form for terrorisme har kun været voksende, også i Vesten, og intet peger på, at den har toppet.
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her