Politik

Borgmesterkæde er forsvundet

Faaborg-Midtfyns nye borgmester, Hans Stavnsager (S), skulle mandag have sin nye borgmesterkæde på. Der var bare et problem. Kæden er pist væk.

Hans Stavnsager (S), ny borgmester i Faaborg-Midtfyn, kunne ikke få sin kæde på ved mandagens konstitueringsmøde. Den var nemlig blevet væk. Foto: Bjarke MacCarthy/Socialdemokratiet.

Det gik ikke helt som planlagt, da Faaborg-Midtfyns nye borgmester, Hans Stavnsager (S), skulle have sin kæde på for første gang ved konstitueringsmødet mandag.

Borgmesterkæden, som kommer fra Faaborg, er nemlig forvundet. Det skriver lokalmediet Det Rigtige Faaborg.

Ny borgmester i Faaborg-Midtfyn: Konsul for Albanien og forfatter

Normalt bliver den opbevaret på rådhuset i Ringe, men den har ikke været til at finde inden konstitueringen, skriver Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

»Borgmesterkæden fra den tidligere Faaborg Kommune er desværre blevet forlagt. Det er meget beklageligt, men vi satser stærkt på, at den hurtigt bliver fundet igen,« siger sekretariatsleder i Politik og Strategi, Dorthe Schou Johansen, Det Rigtige Faaborg.

Det betød, at der pludselig skulle tænkes kreativt på rådhuset. Hans Stavnsager fik derfor en aflagt kæde om halsen, som kommer fra den tidligere Årslev Kommune.

Den forsvundne kæde er senest blevet brugt i juni 2013.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her