Politik

Nye Borgerlige-spidskandidat trækker sig pga. sygdom

Bent Dahl kommer hverken til at stille op til kommunal- eller regionsrådsvalget.

Næstveds spidskandidat for Nye Borgerlige, Bent Dahl, trækker sig pga. sygdom. PR-foto

Når vælgerne i Næstved Kommune skal sætte deres kryds den 21. november, vil Bent Dahls navn være at finde på kandidatlisterne til både regionsrådet og byrådet.

Men hvis han bliver valgt ind, skal man ikke regne med at se ham hverken det ene eller det andet sted. For politikeren, som ellers var Nye Borgerliges spidskandidat i Næstved Kommune, har valgt at trække sig pga. sygdom.

Det oplyser partiets byrådskandidat Henrik Brink til TV ØST.

Nye Borgerlige: Partilister sikrer styr over kandidater

I stedet skal han, Lars Erik Clausen og Bo Erik Hansen tegne partiet i valgkampen, hvor Nye Borgerlige peger på Venstres Kristian Skov-Andersen som borgmester.

Det er for sent at fjerne Bent Dahls navn fra stemmesedlerne, men skulle han alligevel blive valgt ind, vil han overlade posten til den fra partiet, som har fået flest stemmer, siger Henrik Brink.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her