Amarone til and? Ja da, men der er mange andre muligheder

Artiklens øverste billede

Palle Weis og Niels Lillelund smager på vin til stegt andebryst - men uden alt det tilbehør, der gør den danske julemad så umulig at sætte vin til.

Vine:

  • Commando G. - La Bruja de Rozas de Puerto - Real Sierra de Gredos Vinos de Madrid 2020 – 200 kr. Laudrup
  • Domaine des Nymphes - Les Encostes - Rasteau 2015 - 128 kr. hos Vins de Vinde
  • Thorne & Daughters - Wanderer’s Heart - Western Cape, South Africa 2019 - 149 kr. Hos Vins de Vinde
  • Gramon, Ribera del Duero 2018 – 350 kr. hos Theis
  • Domaine de la Ville Rouge - Cuvée Paul - Crozes-Hermitage 2018. 200 kr. hos Vinimondo

Du kan også lytte til andre afsnit af ’Hvad drikker Lillelund?’ hos Apple Podcast eller Spotify.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen