Så vildt var bilåret 2021 - vindere og tabere

Lyt til historien om bilsalget i 2021, hvor flere bilmærker oplevede markant fremgang, mens andre tabte store markedsandele. Bilradio zoomer også ind på nye elbiler fra bla. Mercedes og Sony.

Artiklens øverste billede

Salget af nye biler faldt sidste år, ikke mindst pga. leveringsproblemer som følge af den globale mangel på computerchips. Alligevel var der flere mærker, som havde stor succes, men det skete på bekostning af andre.

I denne uges Bilradio analyserer værten, Christian Schacht, salget af biler sammen med Jan Lang, der er markedsanalytiker hos Bilbasen. Der gemmer sig flere overraskelser, og bla. er Danmarks 2. største bilmærke røget ned ad listen, mens et japansk bilmærke kun er en skygge af sig selv.

Der er også nyt om en konceptbil fra Mercedes-Benz, der nok er værd at lægge mærke til, for den kan få stor indflydelse på fremtidens modeller, og så overvejer Sony at begynde bilproduktion.

Blandt lytterspørgsmålene giver eksperterne bla. gode råd til køb af elbil til 200.000 kr.

Tidskoder:

00:43: Nyhederne står i kø

16:42: Bilåret 2021 og det, der venter i 2022

49:01: Tilbagemelding fra lytter og lytterspørgsmål

Du kan finde ugens afsnit i bla. iTunes eller Spotify. Du kan også lytte til tidligere afsnit herunder.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen