<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Vågn op: Drømmestudiet findes ikke

Forestillingen om, at man tager en uddannelse for at kunne kvalificere sig til et nogenlunde fornuftigt job med en nogenlunde fornuftig løn, har længe måttet vige for den noget mere udbredte fortælling om at realisere sig selv.

Lillelund: Hvis verden kun bestod af Pernille Skipper, ville igler stadig være lægevidenskabens stærkeste våben mod knoglemarvskræft

Tag et brækmiddel og læs "De renfærdige", bogen om Novo Nordisk; det er lutrende efterbehandling i en socialdemokratisk tid.

Kommentar: Kunsten at kunne dykke på det rette tidspunkt er afgørende for magthavere

Man dykker og dukker op alt efter den aktuelle politiske mulighed for at score billige point i medierne. Og man kan ændre sin stillingtagen med et snuptag, når de politiske magtforhold vender.

Kommentar: Det har aldrig været billigere at forsikre sin bolig mod prisfald

Rigtigt valg af boliglån kan være med til at styrke formuen og gardere mod de negative effekter af prisfald på boligmarkedet.

Vi fra Suzanne Brøgger-æraen havde også sparket en uappetitlig mand helt ned i afgrunden

Medieveteran om MeToo: Overgreb er aldrig nogensinde okay, men vi skal huske, at vi kvinder også har drifter og kan tage initiativet.

Forladt efter fredsaftaler: Palæstinensere er kørt over af det nye store opgør i Mellemøsten

Magtopgøret mellem Iran og Saudi-Arabien tager luften ud af palæstinensernes sag.

Byer knopskyder: Hvem vinder ræset mod at bygge den bedste og mest bæredygtige bydel?

Nye bydele signalerer vækst og fremgang, og derfor er det heller ikke så sært, at man ude i kommunerne er midt i et kapløb om, hvem der bygger den bedste og grønneste bydel, lyder det fra fremtidsforsker Marianne Levinsen.

Kommentar: Det er omkostningsfrit at lade bankerne betale regningen for staten. Men det er moralsk forkert

Der er mindst to katastrofer i regeringens finanslovsforslag. Og de lugter begge af at være fremsat af en regering, der tænker kortsigtet.

Kommentar: Selvfølgelig skal død, hvid mandlig forfatter have sit eget forskningscenter

Den åbne debat og forskningsfriheden, som skal karakterisere universiteter, kan være væk, før vi aner, hvis identitetspolitikken ikke bekæmpes.

Kommentar: Vi reagerede på corona som forfædrene på pest og kolera: For sent og forvirret

Kigger man tilbage i historien, tegner der sig det samme billede: at vi mennesker gang på gang har ladet os overrumple af pandemierne.

Kommentar: »Jeg kendte til machokultur og sexisme, men det var vand i forhold til TV 2«

Hvis du var det, som man betegnede som ”fuckable”, så var du jaget vildt. Hvis du sagde nej, blev du ignoreret, hvis du sagde ja, så blev du lagt mærke til og måske forfremmet.

Jødehad fra højre og venstre: Bag debatten om omskæring ligger den vanlige bløde antisemitisme

Vi skylder ikke andre grupper, der anvender omskæring, noget; det er noget, vi skylder jøderne, skyld er altid historisk.

Kommentar: Hver dag bliver jeg mindet om, at jeg er omskåret, og jeg bryder mig ikke om det

Både jøder og muslimer skal indordne sig til det danske samfunds gængse normer om retten til at skabe sin egen identitet.

Søndagstanker: Skal det gemmes eller smides ud? Bruger vi det? Nej. Kunne vi komme til at bruge det? Måske

En omfattende oprydning i huset har fået mig til at tænke over, hvorfor jeg gemmer alt det gamle guld. Og skrammel. Har jeg for meget? Ganske sikkert. Er det vigtigt? Måske.

Mest Læste