<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

”Hordernes hærgen” – Douglas Murrays bog oversat

Vi ved, hvad vi har i vente fra aggressive minoritetsgrupper. Vi har det allerede.

Jeg har skrevet om det et antal gange. Identitetspolitikken hærger Vesteuropa og især USA og de øvrige vestlige aflæggere. Identitetspolitik er skabt af en kombination af en yderligtgående feminisme og en lige så yderligtgående homoseksuel aktivisme og tillige en hadefuld attitude fra repræsentanter fra etniske mindretal.

Identitetspolitik har fanden skabt, nærmest bogstaveligt. Identitetspolitik betyder i kort form, at retsstaten ophæves, fordi særlige grupper tildeles særrettigheder på bekostning af flertallet. Identitetspolitik er lig med en ophævelse af netop lov og ret, hvor vi alle dømmes efter de samme kriterier.

Hvad enten de kalder sig fjerdegenerations feminister, homoseksuelle eller højttalende indvandrere fra den tredje verden, har de én ting til fælles. De ønsker retsstatens afskaffelse til fordel for diskrimination af hvide mennesker, hvide heteroseksuelle mænd og kvinder.

Der er, som Douglas Murray selv kalder det, tale om en ny form for marxisme/kommunisme i samspil med en tech-industri – facebook, google, twitter med mere – der vil sætte en dagsorden, der reelt ophæver den lov og ret, der følger af moderne konstitutioner som den danske grundlov og den amerikanske ditto.

Douglas Murray er selv erklæret homoseksuel, og det skal han naturligvis have lov at være. Douglas Murray er dertil erklæret konservativ, det eneste fornuftige ståsted, hvis man ønsker at bevare fødderne på jorden.

Douglas Murray er udover at være homoseksuel og konservativ en meget skarp iagttager af tidens tern for nu at citere C.V. Jørgensen. Douglas Murray er en nådesløs kritiker af feminister, homoseksuelle og repræsentanter for etniske mindretal, der i virkeligheden ”bare” har én ting til fælles, og det er hadet til den hvide mand og til de hvide kvinder, der gennem årene ofte har mistet deres arbejde, fordi de ikke gjorde afbigt for den guddom, der hedder identitetspolitik, og som sagt er lig med en fjernelse af lov og ret.

Eksemplerne er legio, utallige, i Douglas Murrays bog. Universitetsansatte, der bliver afskediget, udskamning af mennesker, der ikke synes, at den terroristiske gruppe Black Lives Matter (jeg har ondt ved at skrive det med stort) er det nye sort (jeps, jeg skrev det). Hvis man ikke er konform nok i forhold til den nye identitetspolitik, skal man fratages sit arbejde.

Det er nykommunisme, vi taler om her. Kald det gerne noget andet og bedre. Indtil videre er det Lenin og Stalin genopstået. Tilsæt gerne Hitler i ligningen.

Hvis diverse grupper fortsætter deres identitetspoliti, kan jeg garantere én ting, som til gengæld er lige så sikker som amen i kirken. I så fald vil hvid, heteroseksuel identitetspolitik komme på dagsordenen.

Og med tanke på – og her taler jeg som den historiker, jeg er – fortidens kalamiteter bør mindretal ikke blive for aggressive. Der er alt for mange eksempler på, at flertallet går amok, rimeligt eller urimeligt.

Douglas Murray har skrevet en glimrende bog. Tag ved lære af den.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Annonce
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
22.09.20, 22:21
Debatten må tilbage på sporet Læs mere
Af Josephine Fock
22.09.20, 17:36
Det er et fælles ansvar at bekæmpe coronaen. Jeg giver her mine 10 bud på en Coronafri fremtid. Læs mere
Af Mikael Jalving
22.09.20, 12:04
Den svenske stat tøver aldrig med at udsætte sin befolkning for eksperimenter, uanset om det er corona eller masseindvandring i troen på at kunne skabe det ideale samfund. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
22.09.20, 11:18
Skandaløst, at Cypern forhindrer sanktioner mod Hviderusland. Men Danmark kan gøre meget, hvis udenrigsminister Jeppe Kofod gider. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.20, 17:19
I løbet af få årnår USA en tilstand, hvor flertallet blandt hvide kan pakke sammen. Og jeg er sikker på, at temmelig mange af de hvide amerikanere vil blive ret sure, når det går op for dem, at spillet er tabt. Læs mere
Af Harun Demirtas
21.09.20, 12:41
Det har været en lang vej til mit danske statsborgerskab. Men nu er jeg dansk - også på papiret. Selv om Nye Borgerliges Mette Thiesen forsøgte at miskreditere mig undervejs. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.09.20, 19:52
Latter og glæden ved at være sammen med andre er en vigtig ingrediens i livsglæde.   Læs mere
Af Jan E. Jørgensen
20.09.20, 18:01
App redder liv - og den kan ikke misbruges til overvågning. Men hvorfor gør regeringen ikke mere for at få os til at bruge den? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.09.20, 08:35
Demokraterne vil vente med at finde en afløser til Ruth Bader Ginsburg i den amerikanske højesteret. Alle kneb gælder under ”den kolde borgerkrig” i USA. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.20, 19:00
Det ville være en fordel for alle parter, hvis flere moderne kvinder forstod at stikke en syngende lussing. Læs mere