<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ikkevestlige langt oftere ansat i lavt betalte jobs

Og det skyldes selvsagt deres i snit langt lavere kvalifikationer.

Jeg skal ikke kunne sige, om Danmarks Statistik selv mener, at de har en positiv nyhed at bringe under overskriften ”Indvandrere fylder stadig mere i alle brancher” 

Det er ikke en positiv nyhed, men en nyhed, der endnu engang godtgør, at Danmark bliver et fattigere land som følge af den ikkevestlige indvandring og de langt flere børnefødsler, som gruppen står for. Ni pct. af befolkningen, 15 pct. af fødslerne. Det går kun én vej, og det er den gale (side 26)

I samtlige brancher, hvor der arbejder mange ikkevestlige indvandrere og efterkommere, er der tale om lavtlønsområder som rengøring, hoteller, taxi og vaskerier.

Jeg må hellere gardere mig her, inden man tror, at det er uddannelsessnobberi, jeg er ude på. Der er intet i vejen med at med at arbejde i disse nødvendige brancher, men sagen er blot den, at de ikkevestlige således i snit ligger markant under danskere i skattebetalinger.

Når det samtidig betænkes, at selv de ikkevestlige efterkommere – født og opvokset i Danmark – er markant underbeskæftigede i forhold til danskere, er der tale om en økonomisk katastrofe i langsom gengivelse (siderne 48-49). 

Alene ud fra et økonomisk perspektiv er den ikkevestlige indvandring og den yderligere forstærkede vækst gennem relativt flere børnefødsler en udvikling, der vil gøre Danmark til et fattigere land målt i BNP pr. indbygger.

En lang række medlemmer af Folketinget må vide dette, men vælger alligevel intet at gøre ved det. En Mette Frederiksen, en Mattias Tesfaye og en Kaare Dybvad ved det selvfølgelig godt, men de er tydeligvis splintrende ligeglade.

Det holder nok deres tid ud, må de tænke, og så kan Fanden tage de sidste, de efterfølgende generationer, som økonomisk, kulturelt og etnisk skal lide stedse mere på grund af nogle politikere, der i deres karriereselvfedme er villige til at ofre deres eget folk.

Jeg savner ord.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
27.09.20, 10:00
Islam har i mere end 40 år befundet sig i en dyb indre krise, som bunder i, at alting begynder og slutter med Koranen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
25.09.20, 12:00
Den røde bloks ivrige ligestillingspolitikere har tydeligvis ikke gjort sig dybere tanker om konsekvenserne af det, de kræver. Læs mere
Af Henrik Højlund
24.09.20, 21:29
Lige nu er diskussionen om social kontrol igen på tapetet, med afsæt i RUC-rapporten. Begrebet "social kontrol" misbruges, så alle der ikke indpasser sig efter majoritetens holdninger rammes af begrebet. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.20, 16:37
Nu hersker kvindemagten på Ekstra Bladet Læs mere
Af Søren Gade
24.09.20, 13:30
EU burde vende sig mod Australien og lade sig blive inspireret af dets model. F.eks. ved at sige, at de, som kommer illegalt til Europa, aldrig kan få permanent ophold i EU. Læs mere
Af Nauja Lynge
24.09.20, 11:53
Sig aldrig til mennesker, som rejser en sårbar debat, at problemet ikke eksisterer. Det er den sikre vej til enten at tysse en debat ned eller kaste så meget benzin på bålet, at debatten løber af sporet. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.09.20, 10:23
Hvor mærkeligt det er at afsky sine egne og sleske for de andre. Lige nu hedder den største hader af Europa Ursula von der Leyen. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
24.09.20, 02:03
USAs anerkendte institution miskrediteres bevidst af Trumpadministrationen Læs mere
Af Louis Jacobsen
23.09.20, 16:06
Når Dansk industri går i kødet på lokalaftalerne i Københavns Lufthavn, er coronaen bare en undskyldning. De gjorde det samme med DSB for et par år tilbage. Læs mere
Af Rune Lund
23.09.20, 11:50
Vores ældre fortjener en værdig alderdom. Derfor skal ældreplejen skal have et løft i den kommende finanslov. Læs mere