<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Det er ikke kun en sundhedskrise, vi står i

Rystende at læse om visse menneskers opførsel under den værste krise i vor tid.

Det bliver mere og mere rystende, hvad man kan læse om mennesker fra den tredje verden og visse af deres repræsentanters opførsel under den værste sundhedskrise i vores levetid.

I Frankrig er det nu kommet frem, at en fransk topembedsmand/viceminister (det er uklart ud fra kilderne, hjælp gerne) har udtalt, at fransk politi og militær ikke vil håndhæve forbuddet mod at forsamles for mange mennesker af hensyn til smittefaren. Det er ikke i de dele af Frankrig, hvor der bor etniske franskmænd, næ, det er i forstæderne til de store byer, hvor der bor flere fra Stormellemøsten og Afrika, end der bor etniske franskmænd.

De franske myndigheder frygter alvorlige optøjer, hvis udgangsforbuddet skal håndhæves. Den franske stats tvangsmagt ser ud til at være sat ud af kraft.

Herhjemme eftersøges araberen Jasser Yasser Ibrahim, efter at han flygtede på vej til sin varetægtsfængsling. Jasser Yasser Ibrahim blev varetægtsfængslet så længe, fordi der skete følgende, da han blev standset af politiet, hvorpå dette skete ifølge Østjyllands Politi: ”Natten til søndag kl. 03.32 foretog en patrulje i Aarhus en rutinekontrol af en bil, som 20-årige Jasser Yasser Ibrahim sad som passager i. I den forbindelse opstod der nogle uenigheder mellem politibetjentene og Jasser Yasser Ibrahim, da han, imod politiets anvisninger, steg ud af bilen, hvilket førte til, at han råbte ”corona”, hvorefter han på kort afstand først hostede mod den ene betjents hoved og derefter vendte sig rundt og hostede mod den anden betjent.”

Politiet kalder det selv bl.a. ”tankeløst”. Det er det i den grad ikke. Det er en psykopat, der gør sådan.

Jeg har for få dage siden berettet om de begyndende tegn på, at den franske stat har mistet magten over eget territorium.

Eller hvad med den her video fra youtube, hvor to unge arabere, der stadig har bopæl i Sverige, morer sig med at gå rundt og hoste, mens de siger til de etniske svenskere, at de har corona?

Kunne det være en idé, at danske journalister hoppede ind i en bil og kørte rundt i de danske ghettoer og ser, om forsamlingsforbuddet på mere end ti personer bliver overholdt? Bare så vi kan blive lidt informerede?

Alvorlige krisetider er fremkaldervæske i højeste grad. Må jeg forsigtigt afrunde med at skrive, at jeg ikke tror, at det nemt glemmes af mange danskere og vesteuropæere, hvordan en del repræsentanter med oprindelse i den tredje verden opførte sig, mens denne krise stod på?

Imens jeg skriver dette, fortsætter youtubeklippet, hvor de to arabere morer sig umådeligt over, at de har hostet lige foran etniske svenskere, mens de fortæller dem, at de har corona.

Youtube har i skrivende stund slået kommentarerne fra. Det kan man muligvis godt forstå.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Annonce
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
22.09.20, 12:04
Den svenske stat tøver aldrig med at udsætte sin befolkning for eksperimenter, uanset om det er corona eller masseindvandring i troen på at kunne skabe det ideale samfund. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
22.09.20, 11:18
Skandaløst, at Cypern forhindrer sanktioner mod Hviderusland. Men Danmark kan gøre meget, hvis udenrigsminister Jeppe Kofod gider. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.20, 17:19
I løbet af få årnår USA en tilstand, hvor flertallet blandt hvide kan pakke sammen. Og jeg er sikker på, at temmelig mange af de hvide amerikanere vil blive ret sure, når det går op for dem, at spillet er tabt. Læs mere
Af Harun Demirtas
21.09.20, 12:41
Det har været en lang vej til mit danske statsborgerskab. Men nu er jeg dansk - også på papiret. Selv om Nye Borgerliges Mette Thiesen forsøgte at miskreditere mig undervejs. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.09.20, 19:52
Latter og glæden ved at være sammen med andre er en vigtig ingrediens i livsglæde.   Læs mere
Af Jan E. Jørgensen
20.09.20, 18:01
App redder liv - og den kan ikke misbruges til overvågning. Men hvorfor gør regeringen ikke mere for at få os til at bruge den? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.09.20, 08:35
Demokraterne vil vente med at finde en afløser til Ruth Bader Ginsburg i den amerikanske højesteret. Alle kneb gælder under ”den kolde borgerkrig” i USA. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.20, 19:00
Det ville være en fordel for alle parter, hvis flere moderne kvinder forstod at stikke en syngende lussing. Læs mere
Af Utku H. Güzel
19.09.20, 14:40
Hvis man ikke allerede vidste det, så er det da i hvert fald blevet klart og tydeligt, at omkring 8000 jøder betyder langt mere, end flere hundredetusinde muslimer tilsammen gør. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
19.09.20, 08:50
Ruth Bader Ginsburg opnåede ikonstatus og var inspireret af den ligestilling, hun oplevede i Skandinavien. Læs mere