<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Marie Høgh

Blog: Vi forarges artigt – vi tør efterhånden ikke andet

Jeg vil godt advare mod alliancen mellem dem, der er krænket på andres vegne, og dem, der bare er sure for en sikkerheds skyld.

Blog: Landsholdet på knæ for altopløsende venstreekstrem ideologi

Fodboldlandsholdet repræsenterer det nationale - det ikke-ideologiske grundlag vi kan mødes på. Det har de nu misbrugt med et billigt, dumt, fjollet og ufarligt knæfald for en ikke ufarlig ideologi.

Blog: Forråder vi det jødiske folk, forråder vi os selv

Vi vil gøre os til foregangsland for alle andre verdens lande, hvis vi forbyder omskærelse og sender jøderne ud af Danmark. Man gyser ved tanken.

Blog: Femårige børn skal ikke kunne bestemme deres køn

Borgerlige politikere er nødt til at oppe sig, hvis de vil bremse den løbske identitetspolitik, der florerer lige nu.

Blog: Hold nu op med at misforstå Morten Messerschmidt

Kritikken af DF'erens udmeldinger om kristendommen afslører det dybe dannelseshul, han taler ind i.

Blog: Sænk skuldrene, så bliver du den allerbedste far

I en forvirret tid som vores er der fædre, som er fortvivlede over deres egen rolle over for barnet. Et nyt projekt vil gnidre kønsrollerne ud mellem mor og far. Stop det!

Blog: Er den borgerlige værdikriger bidt af en gal islamist?

Det er bekymrende, at det eneste, der kan samle borgerligheden, er kampen mod islam. For hvis der er noget, vores egen kultur har brug for, er det et selvopgør.

Blog: Nej, Pernille Skipper. Vi kan ikke afskaffe al ondskab i verden

Der er noget uhyggeligt totalitært over Pernille Skippers lillepigeagtige spillen chefideolog.

Blog: Ødelagte statuer har intet med kampen mod racisme at gøre

Det er ikke uskyldig uvidenhed og historieløshed, når der smadres statuer, og historien skrives om; det er ideologiernes inderste væsen, vi ser, og vi skal tage os i agt: De store ideologier skaber totalitære regimer.

Blog: Hold afstand, hold ud og hold kæft – eller vil I have italienske tilstande?

Selv folk, jeg troede var borgerlige helt ind i knoglerne, er blevet småsocialdemokratiske af coronakrisen.

Blog: Det kan ikke overraske, at netop de overbefolker coronastatistikken

Integrationen er gået så galt, fordi vi selv har været blinde. Blinde over for en gruppe mennesker, for hvem klanen betyder mere end alt andet. De er fløjtende ligeglade med samfundet. Og os.

Blog: Der er noget tidløst over befrielsens øjeblik

Båret af blændværk og på vinger af håb siger vi: "Aldrig mere 9. april, aldrig mere Holocaust, aldrig mere en verdenskrig, aldrig mere forbrydelser mod menneskeheden, aldrig mere ondskab" - men historien viser os at intet ændrer sig i menneskets sind - i menneskets hjerte.

Blog: Skal vi ikke snart have åbnet den åndelige del af Danmark?

Med sin åndløshed og totale tonedøvhed overfor kirke- og kulturliv har Joy Mogensens vist sig at være en uduelig minister af historiske dimensioner.

Blog: Højskolesangbogen er blevet et hit, fordi den viser os, hvem vi er

Coronakrisen sendte Højskolesangbogen ind på bestsellerlisten, og tusindvis af danskere har sunget tv-morgensang med Philip Faber. Det lukkede land har ikke gjort os mere dannede, men vi har reageret på behovet for at finde det, der definerer os.

Blog: Han opstod i morges – fordi vi alle er særligt udsatte.

Måske trænger vi lidt mere til påske, end vi plejer. De tomme kirker verden over markerer den tomme grav – i en stille verden, med stille hjerter, der længes efter højtid – eller bare efter hverdag – efter alt dét, og alle dem, der er vores liv.

Blog: Bliver verden et bedre sted efter corona? Sød tanke – men hamrende naivt

Mens vi går rundt i vores karantænetilstand og venter på, at det her går over, er der mange, der grubler over, om coronakrisen vil ændre os og vores adfærd. Om vi bliver bedre mennesker af at have stået denne krise igennem. Næppe, er svaret.

Blog: Undskyld - er der en åndsperson tilstede i den regering?

Har du ikke fattet det, Joy Mogensen - det er lige nu, vi for alvor har brug for kultur i vores liv. Også anden og mere kultur end aberne i zoo.

Blog: Nationalstaten er andet end fødselsdagsflag og frikadeller

Det er i krisetider som denne, at vi opdager – eller genopdager, at det er nationalstaten, der binder det hele – og os – sammen.

Blog: Hvis vi skal sættes på plads, gør ingen det bedre end Margrethe

Hvem gider for alvor lytte til Ursula von der Leyen eller andre EU-dudes lige nu? I trængselstider vil vil høre dronningen. Dronningeskældud med helt almindelige ord - fra en ikke helt almindelig.
Mere
Profil
Marie Høgh (født 16.maj 1985) er sognepræst, forfatter, debattør, klummeskribent, foredragsholder og mor til en lille pige. Hun blogger om værdier, tidsånd, kultur, politik, etik, kristendom, kærlighed og alt det som livet er.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
24.09.20, 10:23
Hvor mærkeligt det er at afsky sine egne og sleske for de andre. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
24.09.20, 02:03
USAs anerkendte institution miskrediteres bevidst af Trumpadministrationen Læs mere
Af Louis Jacobsen
23.09.20, 16:06
Når Dansk industri går i kødet på lokalaftalerne i Københavns Lufthavn, er coronaen bare en undskyldning. De gjorde det samme med DSB for et par år tilbage. Læs mere
Af Rune Lund
23.09.20, 11:50
Vores ældre fortjener en værdig alderdom. Derfor skal ældreplejen skal have et løft i den kommende finanslov. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
22.09.20, 22:21
Hvilken mand vil indrømme, at han ligger under for kvindemagt? Og hvad med den kultur, hvor kvinder udnytter mændene og får et karriereløft på grund af evner, der ikke vedrører arbejdet? Debatten må tilbage på sporet. Læs mere
Af Josephine Fock
22.09.20, 17:36
Det er et fælles ansvar at bekæmpe coronaen. Jeg giver her mine 10 bud på en coronafri fremtid. Læs mere
Af Mikael Jalving
22.09.20, 12:04
Den svenske stat tøver aldrig med at udsætte sin befolkning for eksperimenter, uanset om det er corona eller masseindvandring i troen på at kunne skabe det ideale samfund. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
22.09.20, 11:18
Skandaløst, at Cypern forhindrer sanktioner mod Hviderusland. Men Danmark kan gøre meget, hvis udenrigsminister Jeppe Kofod gider. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.20, 17:19
I løbet af få år når USA en tilstand, hvor flertallet blandt hvide kan pakke sammen. Og jeg er sikker på, at temmelig mange af de hvide amerikanere vil blive ret sure, når det går op for dem, at spillet er tabt. Læs mere
Af Harun Demirtas
21.09.20, 12:41
Det har været en lang vej til mit danske statsborgerskab. Men nu er jeg dansk - også på papiret. Selv om Nye Borgerliges Mette Thiesen forsøgte at miskreditere mig undervejs. Læs mere