• For abonnenter

Hvidløg er bedre end antibiotika

Et stof i hvidløg er 100 gange bedre til at bekæmpe fødevare- bakterier end almindeligt benyttede antibiotika. Stoffet kan muligvis bruges til at forhindre madforgiftninger i fremtiden.

Artiklens øverste billede

Campylobacter er den mest almindelige årsag til madforgiftninger i verden. Alene i USA gør den 2,4 millioner mennesker sengeliggende om året, hvor den smitteramte kan se frem til en ordentlig omgang feber, mavekramper og diaré.

I Danmark er antallet af madforgiftninger med campylobacter steget støt siden starten af halvfemserne, og i 1999

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.