• For abonnenter

Kunstig mælk er teoretisk set måske sundere end rigtig mælk

Mælk, æg og andre animalske produkter kan fremstilles kunstigt ved hjælp af fermenteringsprocesser.

Artiklens øverste billede
Ved hjælp af fermenteringsprocesser er det snart muligt at fremstille mælk helt uden køer. Arkivfoto: Miriam Dalsgaard/Polfoto

I 2014 var bioteknolog Ryan Pandya for nylig blevet vegetar, og han prøvede at undgå mejeriprodukter. Efter en skuffende oplevelse med noget bagelfyld lavet på soja, som skulle forestille at minde om flødeost, fik han en idé.

I dag fører hans virksomhed, Perfect Day, an i en fødevarerevolution. Perfect Day fremstiller og sælger

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.