Redaktionen anbefaler
Kom med til klatrernes og fotografernes paradis i Rocky Mountains
Følg med på jeepture til The Wild West i det sydvestlige Colorados høje klippebjerge, alpine terræner, gamle minelandsbyer og de mørke, stejle kløfter i Gunnison Nationalpark. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere
Biler
BMW 8-serie smider toppen
Den store, eksklusive 8-serie kommer nu som cabriolet med blødt tag. Den får bl.a. BMW’s nye system for talestyring som standardudstyr. 
Se flere
Arkitekttegnet boligdrøm: »Her gemmer vi os ikke bag ligusterhækken«
Marianne Lundbøl og Ole Stoffer bor i et arkitekttegnet hus i Grenå, som de selv har bygget færdigt, da de overtog det som råhus for to år siden. De nyder stedets pionerånd, hvor man har et tæt naboskab og ikke gemmer sig bag hver sin hæk. 
Se flere
Viden
Goplerne, der dræber, er tilbage i danske farvande
Dræbergoplen blev en katastrofe for fiskebestanden i Sortehavet, men i Danmark har man ikke undersøgt, hvad dens tilstedeværelse betyder for fiskebestanden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her