Seneste Sne og ski
Se flere nyheder
Rejser lige nu
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler

Mississippis idylliske universitetsby gemmer på en grum fortid

Oxford er en historisk universitetsby i den nordlige del af staten Mississippi, og selv om byen har sit navn til fælles med sin noget ældre og mere kendte navnesøster i England, så har Oxford, Mississippi, en anden historie med voldsomme racespændinger, der stadig præger byen i dag.

I Saalachtal er de yngste og ældste skigæster i fokus

Østrigske Saalachtal er ikke stedet, hvor skieksperter får svimmelhedsanfald over pisternes stejlhed, og den vilde afterskiing skal man lede længe efter. Til gengæld er området skræddersyet til familier, der kan slippe børnene løs i det overskuelige område, samt gæster, der vægter roen og de smukke omgivelser.
Ny vestindisk kommissær: »Historien skal løfte os op«
Sankt Croix, Sankt Thomas og Sankt Jan var danske kolonier i næsten 250 år, men har været amerikanske siden 1917. Alligevel er den danske forbindelse stadig vigtig for US Virgin Islands, fortæller den nye turismekommissær Joseph Boschulte. 
Se flere
Bolig
Genbrugsguld: Hos familien Skjold i Skelhøje er der gået sport i at indrette for få midler
Hjemme hos Mette Klokkeriis Skjold i Skelhøje sker der ofte forandringer – en væg bliver malet, et rum får ny indretning og et hjørne en ny funktion, men der bliver ikke ruttet med pengene for at opnå boligdrømmene. 
Se flere
Googles nye spiltjeneste får lunkne anmeldelser
Google Stadia er revolutionerende for spilindustrien, da man hverken behøver konsol eller disk. 
Se flere