Seneste Ferie i Danmark
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Efterlysning: Hvem har set Jakob Ellemann-Jensen?

Ét år efter folketingsvalget: Oppositionen er reelt usynlig. Hvornår fremlægger Jakob Ellemann-Jensen sin store plan, der skal afværge en borgerlig ørkenvandring årtiet ud?
Redaktionen anbefaler

"Danmarks længste kunstudstilling" finder du på Langeland

Efter måneder med nedlukning hungrer mange efter kulturoplevelser. Museer og gallerier er begyndt at åbne, men vil man kombinere med natur og frisk luft, er Kunsttårnene på Langeland et godt bud. Med 1,5 x 1,5 meters udstillingslokale giver begrænsningen af samtidige gæster helt sig selv.

Sommerhusferie: Er det Danmarks skønneste plet?

I Lildstrand ved Jammerbugten er havet, fuglene, klitterne og de sidste fiskekuttere de største attraktioner – sammen med stilheden og stjernehimlen. Trods strid blæst og syv kilometer til nærmeste butik er fastboende og sommerhusejere enige om, at Lildstrand er verdens skønneste sted.
Bolig
På gartnerens landsted er barndommens drømme blevet voksenlivets virkelighed
Gartner Chantelle McLean har siden barnsben elsket havelivet og den iboende følelse af frihed, den friske luft og nærheden til naturen. Det var en af årsagerne til, at hun og hendes mand forlod byen og flyttede på landet for at blive selvforsynende på dele-gården på Sydsjælland. 
Se flere