Annonce
Rejser

Godt klædt på til rejsen: De 10 bedste rejse-apps til smartphonen

Er du på vej mod det store udland, så forbered dig ved at fylde din smartphone med en lang række gode rejse-apps.

Apps kan gøre rejsen både sjovere og nemmere. Foto: TBoard

Teknologi gør mange ting nemmere. Også rejser. I samarbejde med Skyscanner guider Jyllands-Posten til 10 apps, der gør din rejse både sjovere og nemmere.

Evernote

Lige efter du har booket din rejse, kan det være praktisk at have ét sted at samle rejseinformationerne. Det være sig alt fra e-mail-bekræftelser, anmeldelser og pakkelister til anbefalinger fra venner. Med Evernote bliver det let at synkronisere dokumenter mellem computer, smartphone og tablet.

Pixlr-o-matic

Er du vild med filtre, så er denne app lige noget for dig. Tag billedet og dekorer det, som du lyster. App’en er nem at bruge på farten, og du slipper for at slæbe rundt på et dyrt kamera hele tiden.

Flight+

Flight+ giver dig mulighed for at finde alle tilgængelige flyafgange i realtid og vise dem i et intuitivt interface.

Forevermap

Brug denne app til at downloade gode kort inden afgang, så du undgår dyre udenlandske roaming-priser. Lad dine telefon forblive i ’flyfunktion’, og du vil stadig kunne finde vej til din favoritbar, strand eller restaurant.

TripTracker

Et meget simpelt værktøj, men fantastisk nyttigt for den hyppigt rejsende. Alle oplysninger om fly, hotel og billeje dukker automatisk op på din iPhone uden, at du skal have fat i dem manuelt. App’en varsler dig, når du skal gå til gaten, og giver besked om mulige forsinkelser eller aflysninger.

Google Translate

En værdifuld rejse-app, når du står over for den lokale befolkning. App’ens funktioner kan downloades på forhånd og bruges offline, så også her kan du undgå uhyrlige roaming-priser.

TripIt

Organiserer alle dine rejseplaner i én rejseplan, så alle rejsedetaljer er samlet ét sted. 

Flying

Med en nem brugerflade, der fungerer intuitivt, gør denne app det nemt for dig at nå dit fly. Du får oplysninger om dit fly og eventuelle forsinkelser, og har har dine venner eller familien også app’en, kan du følge med i, hvor i verden de befinder sig.

AroundMe

AroundMe giver dig mulighed for at finde de nærmeste restauranter, hoteller, teatre, parkeringspladser eller hospitaler, så du slipper for at spilde din ferie på at gå forgæves.

Skyscanner

Skyscanners app giver dig mulighed for at søge og booke billige fly, mens du er på farten. Når du leder efter rejseinspiration, skal du bare snurre kloden rundt for at se hvilke destinationer, der er billigst at rejse til.

Her er de mest populære rejse-sites

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her