Annonce
Rejser

Niels Lillelunds guide til Paris: Disse tre restauranter skal du prøve i byernes by

JP's madanmelder og kulturjournalist Niels Lillelund giver sine tips til mad og drikke i den franske hovedstad.

Niels Lillelund har i en lang årrække været Jyllands-Postens faste madanmelder og har i den kapacitet rejst og besøgt mange gastronomiske højborge rundt i verden.

Dansk restaurant kåret som verdens bedste italienske spisested uden for Italien

Her er hans tips til, hvad man skal spise og drikke, når man besøger den franske hovedstad Paris, hvor de fleste vil gå efter de tre-stjernede restauranter, men hvor Niels Lillelund har et par gode tips i baghånden.

Links til de anbefalede restauranter:

l'Aperge

Chez L'Ami Louis

Les Papilles

Se også Niels Lillelunds tips til New York og Barcelona:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Det googler peruanerne
Fodboldhelten Guerrero, der alligevel er med til VM, er blandt de mest søgte ord i Peru. Det latinamerikanske land, som er Danmarks første modstander ved VM i fodbold, er i det hele taget særdeles aktive på nettet. Det kniber mere med at leve sundt. Hjerte- og karsygdomme og diabetes er blandt de store udfordringer.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Merkel er i gang med sin svanesang

Det tyske drama om asylpolitikken viser, at Merkels dage i tysk politik er ved at være talte.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her