*

Rejser

Lillelunds gastronomiske verden: Barcelona

JP's madanmelder og kulturjournalist Niels Lillelund giver sine tips til mad og drikke i den catalanske hovedstad.

Niels Lillelund har i en lang årrække været Jyllands-Postens faste madanmelder og har i den kapacitet rejst og besøgt mange gastronomiske højborge rundt i verden.

Her er hans tips til, hvad man skal spise og drikke, når man besøger den catalanske hovedstad Barcelona. Der er, naturligvis, fokus på tapas - men måske en overraskelse, når det gælder anbefalingen til, hvad man skal drikke til maden.

Top-10: Få mest for pengene på europæisk storbyferie

Links til de anbefalede restauranter:

Disfrutar

Tickets

Bodega 1900

Se også Niels Lillelunds tips til mad og drikke i New York og Paris:

Følg
Jyllands-Posten
Rejser lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her