Rejser

Ferieparadis: Verdens mest private ø koster 20.000 kroner pr. nat

Det er for to personer - og man skal booke for mindst tre nætter.

Gladden Private Island er - måske - verdens mest private ø. Og den kan fra september bookes for par eller mindre grupper, hvis altså de har råd.

Bil eller fly? Se hvad der bedst kan betale sig sydpå

Foruden flybilletten til Belize i Mellemamerika, skal man smide 20.000 kroner for en overnatning for to personer - og man skal altså booke for mindst tre nætter. Så får man til gengæld all-inclusive: helikopterflyvning fra Belize City til øen, gourmet-mad, spa, wellness, dykkerudstyr, privat båd og personale til rådighed døgnet rundt.

Ferieøen er ejet og drevet af David Keener og Chris Krolow, to amerikanske entreprenører og firmaudviklere, der i jagten på verdens mest private ø faldt over den lille ø i det smukke koralrev ud for Belize. Koralrevet er i øvrigt verdens næststørste.

Læs mere om øen og ferieparadiset her.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her