Rejser

Heldige vindere: To fik lov til at sove på toppen i ikonisk pariserhjul

Et par vandt en nat i en af London Eyes kapsler. Se, hvordan de boede.

Rejsesitet Tripadvisor og firmaet Wayfair havde, i samarbejde med London Eye, udloddet en konkurrence, hvor et heldigt par fik en overnatning i en af kapslerne - helt oppe på toppen.

Eventen var en fejring af Londons diversitet og farverigt indrettede boliger.

Parret, der ikke vil frem med navn, fik en nat i den jungle-inspirerede indrettede kapsel. Kapslen blev standset helt på toppen, hvor de fik lov til at sove under stjernerne.

Hvis de skulle have brug for adgang til toilet, måtte de kontakte personalet nede på jorden, der så ville køre kapslen ned - for der er ikke toilet i kapslerne.

Se også en top 5 over de mest besøgte lande i verden:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her