Rejser

Flyselskaber tilbyder for første gang dobbeltseng på businessclass

Et nyt kabinedesign gør det muligt at starte hvedebrødsdagene allerede i luften.

Qsuite. Foto: Qatar Airways

Rejselystne par med en solid pengepung kan nu se frem til en ny mulighed i luften.

På rejseudstillingen ITB i Berlin præsenterede Qatar Airways nemlig deres nye kabinedesign, Qsuite, som muliggør, at to midtersæder kan lægges sammen til en dobbelt seng.

Se Qsuite forneden

Det er første gang, at et flyselskab tilbyder dobbeltseng på deres businessclass. Det nye kabinedesign kan også om konfigureres til en lukket suite med plads til fire personer.

En tur bliver dog ikke helt billig på businessclass med Qsuite. Prisen for to mellem London og Doha ligger på omkring 32.000 kr., men så har du også adgang til dine egne private skuffer.

Qsuite vil blive tilbudt på flytypen 777-300ER fra juni 2017.

Qatar Airways' store flåde af A380 kan imidlertid ikke om konfigureres til Qsuite, da målene ikke passer.

Det er heller ikke fastlagt endnu, om det bliver muligt at flyve Qsuite på Qatar Airways' rute mellem København og Doha, som opereres af flytypen Boeing 787 Dreamliner.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her