Annonce
Rejser

Top 5: Her er de travleste lufthavne i verden

Passagertallene for de travleste lufthavne i verden er svimlende. Her er top 5 - og nej, Københavns Lufthavn er ikke én af dem.

Københavns Lufthavn vil udvide, så der kan blive plads til 40 mio, rejsende om året. Det betyder en stigning på 15 mio. passager, hvilket vil kræve en investering på 20 mia.

Men selv med udvidelsen vil Københavns Lufthavn ikke nå de fem travleste lufthavne i verden til sokkeholderne. Her starter passagertallet ved 75 millioner om året.

Se, hvor lufthavnene ligger i videoen øverst. Du kan også se de vildeste lufthavne i verden herunder.

Kilde: ACI Aero

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her