Annonce
Rejser

Top 5: Her er de travleste lufthavne i verden

Passagertallene for de travleste lufthavne i verden er svimlende. Her er top 5 - og nej, Københavns Lufthavn er ikke én af dem.

Københavns Lufthavn vil udvide, så der kan blive plads til 40 mio, rejsende om året. Det betyder en stigning på 15 mio. passager, hvilket vil kræve en investering på 20 mia.

Men selv med udvidelsen vil Københavns Lufthavn ikke nå de fem travleste lufthavne i verden til sokkeholderne. Her starter passagertallet ved 75 millioner om året.

Se, hvor lufthavnene ligger i videoen øverst. Du kan også se de vildeste lufthavne i verden herunder.

Kilde: ACI Aero

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her