Annonce
Rejser

Sjov reklame: Hvorfor forsvinder et helt land fra verdenskortet?

New Zealand har tradition for virale reklamer. Denne gang har de premierministeren med.

Der er mange måder at lave turistreklamer for et land eller en region. Husker du eksempelvis verdens mest afslappende reklamefilm fra 2015, der skulle gøre opmærksom på Vestsjællands fortræffeligheder?

New Zealand har også gjort det før, det der med at lave virale reklamefilm. Tidligere på året udkom landets politistyrke med en rekrutteringsfilm, der fik rekrutteringshjemmesiden til at bryde sammen. Den kan du se her:

Nu er de så ude med en ny reklamefilm, denne gang for landets turistindustri. Tv-stjernen og komikeren Rhys Darby spiller hovedrollen som en konspiratorisk udgave af sig selv, mens landets premierminister Jacinda Ardern ligeledes er med. Videoen udkom for små to uger siden og har allerede fået viral status med mere end 120.000 visninger på YouTube og 214.000 visninger på Facebook.

Plottet i filmen giver sig selv, når man ser den. Spørgsmålet er så, om den overhovedet er nødvendig. Turisme er i forvejen New Zealands største eksportvare og beskæftiger omkring 7,5 procent af arbejdsstyrken i landet. Indtægterne fra turismen i landet er støt stigende og kaster mange penge i statskassen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her