Annonce
Rejser

Top 5: De dyreste golfbaner i verden

Hvis man har lyst til at blive medlem kræver det vist lidt ekstra på budgetkontoen.

Det kommer nok ikke som en bombe, men for en god ordens skyld: der er ingen danske golfbaner eller klubber på denne liste.

Dansk firma lancerer golfbil med Mercedes-design

De fem dyreste golfbaner i verden, målt på prisen for et årligt medlemsskab, befinder sig i USA og i Asien. De er, mildest talt, ekstremt eksklusive og målrettet de rigeste golfspillere i verden.

Se, hvilke fem der koster kassen for en tur på den grønne green i videoen foroven. Kilde: Golfmagic.com

Du kan også se, hvilke fem personer der vurderes at være de rigeste i verden anno 2018:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce
Forskere: Ægtepar deler risiko for at udvikle sukkersyge
Med studiets resultater in mente bør man ikke kun kigge på individet, men også på ægtefæller og husstande generelt, når man vil opspore udiagnosticeret diabetes, lyder det fra forskergruppen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her