Annonce
Rejser

Er det her verdens mest luksuriøse tog?

Japan er kendt for lynhurtige toge, men det her tog er langsomt og dyrt.

Siden 2013 har en helt særlig tog-service været i udbud på den sydjapanske ø Kyushu. I vel nok en af verdens mest luksuriøse togvogne kan man trille øen rundt på forskellige strækninger og ruter og samtidig opleve den japanske kultur, natur og seværdigheder på en helt unik og ganske dyr facon.

Seven Stars hedder selskabet, der driver servicen. Deres togsæt har i alt 14 værelser: 12 suiter og to deluxe suiter. Priserne starter ved ca. 10.000 kroner per person, men varierer meget afhængig af, hvilken rute man vælger at tage med på.

Alle suiter er private med eget badeværelse og dobbeltseng. De to deluxe suiter er ekstra store og den ene har sågar panoramavindue i gavlen af vognen og dermed enestående udsigt på turen.

Der er restaurant og lounge på togsættet, hvor der naturligvis er streng dresscode til gæsterne. De får så til gengæld gourmetmad på tallerknerne, fine cocktails fra baren og levende musik fra orkestret.

Hele togsættet er designet af Eiji Mitooka og udført med traditionelle japanske detaljer. Seven Stars havde i starten en overvægt at japanske turister, men er lynhurtigt blevet en destination for turister fra hele verden - altså af dem, der har lidt ekstra på feriebudgettet.

Læs mere om Seven Stars på den officielle hjemmeside.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her