Annonce
Rejser

Top 5: De travleste lufthavne i verden

Der går årligt mere end 100 mio. passagerer gennem den travleste.

Du har højst sandsynligt landet og lettet fra en af de fem lufthavne, der findes på denne top 5.

Flytrafikken i 2017 på global basis steg nok engang, viser tal fra Airports Council International (sammenslutningen af internationale lufthavne, red.).

Det kunne ses og mærkes i de lufthavne, der var de mest travle af alle på kloden, hvor der var en stigning i forhold til sidste år.

I 2020 bliver der dog med al sandsynlighed skiftet ud på førstepladsen.

I september 2019 åbner Beijing i Kina nemlig en ny mega lufthavn, der bliver verdens største målt på max kapacitet. Lufthavnen skal kunne servicere Beijing, Tianjin og Hebei.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Historien om et stykke dansk Caribien
31. marts er årsdagen for salget af de vestindiske øer til USA. I løbet af det seneste år har flere jubilæumsudstillinger og andre aktiviteter fået danskerne til at interessere sig mere for kolonitiden. Her kommer hele historien.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

5 andalusiske bjerglandsbyer der er værd at holde fri fra stranden for

Få kilometer fra kysten og badebyen Nerja rejser bjergene sig: grå granit og grønne pletter af fyrretræer. På de tørre, forrevne klipper græsser får og geder mellem enkelte oliventræer, buske og lave træer. Ind imellem ligger frodige, fugtige og skyggefulde slugter, hvor vandrere og klatrere søger udfordringer på bjergsiderne. Og så er det her man finder nogle af Sydspaniens mest sjælfulde landsbyer.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her