Annonce
Rejser

Lufthavn klar med lounges til ferierejsende

Engang var lounges i lufthavne forbeholdt business class-rejsende. I dag er hver tredje gæst i Københavns Lufthavns lounges ferierejsende. Lufthavnen udvider nu med to nye lounges.

For 189 kr. kan man som almindelig rejsende købe sig til privatliv og noget at spise i Atelier Relaxium. Foto: Sara Westphal Emborg

I denne uge åbnede den nye Atelier Relaxium ved Finger A, og når Primeclass Lounge i løbet af december åbner, vil de rejsende i Københavns Lufthavn have hele otte lounges at vælge imellem. Begge lounges tilbyder walk-in til passagerer, der ikke automatisk har adgang via deres flybillet.

»Tiderne har ændret sig. Lounges er ikke længere kun for business class- og forretningsrejsende. I dag kan man købe sig adgang til langt de fleste lounges. Det betyder, at hver tredje loungegæst i dag er ferierejsende, så der har været brug for mere plads og flere valgmuligheder,« fortæller kommerciel direktør i Københavns Lufthavn Peter Krogsgaard.

I den nye lounge kan man vælge forskellige områder med farver, der passer til ens humør. Foto: Sara Westphal Emborg

En lounge for alle

Bag Atelier Relaxium står Aviator, der med den nye lounge ønsker at skabe endnu mere rum til de ferierejsende.

»Der er stadig mange passagerer, der tror, at lounges kun er for dem, der rejser på business class eller er en del af et loyalitetsprogram gennem deres flyselskab eller kreditkort. Det vil vi gerne udfordre ved at tilbyde en lounge, hvor walk-in-entréen er til at betale, og hvor alle føler sig velkomne,« fortæller Lars Wrist-Elkjær, Managing Director hos Aviator Denmark, og tilføjer:

»I loungen er der desuden en række forskellige områder, som både imødekommer passagerer, der rejser sammen og vil snakke og hygge sig inden rejsen, og passagerer, der har brug for ro og privatliv.«

Atelier Relaxium lancerer blandt andet konceptet, hvor passagererne kan sætte sig i et område med en speciel farve, der passer til deres humør. Dette skulle gerne afhjælpe den stressede følelse, mange oplever, lige inden rejsen begynder. Konceptet er udarbejdet i samarbejde med Normann Copenhagen, der har designet alt interiøret.

Fakta

Med de to nye lounges har de rejsende i Københavns Lufthavn otte lounges at vælge imellem.

Hvis flybilletten ikke giver adgang, kan man for 150 til 250 kroner købe sig walk-in-adgang.

Alle lounges serverer snacks, drinks, varme drikke, øl, vin og vand ad libitum i lidt mere rolige omgivelser.

Enkelte lounges, som for eksempel SAS Gold, Eventyr Lounge og Regus Business Lounge, tilbyder mulighed for at tage et bad.

Den nye Atelier Relaxium er netop åbnet i Terminal 2 i Finger A på første og anden sal med plads til 150 gæster ad gangen. Walk-in-adgang koster 189 kr.

Panoramaudsigt efter paskontrollen

I løbet af december åbner TAV Operation Services deres 57. Primeclass Lounge i Københavns Lufthavns Finger D på den anden side af paskontrollen. Primeclass Loungen bliver én af to lounges for passagerer, der skal flyve langt. Den kommer til at ligge på anden sal med panoramaudsigt over Terminal 3.

»Hos TAV Operation Services er vi værter for mere end fire millioner passagerer hvert år. Vi er meget glade for at kunne være værter for endnu flere passagerer i Københavns Lufthavn, som i vores øjne er en af de mest dynamiske lufthavne i Skandinavien,« siger TAV Operation Services General Manager, Ali Bora Işbulan.

»Udover Københavns Lufthavn åbner vi i 2017 også Primeclass-lounges i Frankfurt, Muskat og Zürich,« tilføjer han.

Foruden udsigt vil loungen byde på en flot, rund bar og en varierende menu fra det internationale køkken – med et dansk touch. Loungen kommer til at have plads til 61 gæster ad gangen, og walk-in-adgang koster 229 kr.

Flere end 5.000 rejsende benytter hver dag en af lufthavnens lounges, hvoraf ca. en tredjedel er ferierejsende. Omkring halvdelen af loungegæsterne har adgang via deres flybillet eller et loyalitetsprogram.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her